JobFair 13 - Kreiraj svoju budućnost!

Beograd, 30. Oktobar 2013. PR Objave: Najava -

JobFair 13 - Kreiraj svoju buduÄnost!

Sajam poslova za studente i diplomce tehničko - tehnoloških fakulteta "JobFair 13 - Kreiraj svoju budućnost!" održaće se 4. i 5. novembra 2013. godine u Zgradi tehničkih fakulteta u Beogradu, Bulevar kralja Aleksandra 73. Deveti put zaredom studenti volonteri radiće na ostvarenju zajedničke vizije - smanjenju nezaposlenosti među mladima, obezbeđivanju kvalitetnog kadra poslodavcima....

Sajam poslova za studente i diplomce tehničko - tehnoloških fakulteta "JobFair 13 - Kreiraj svoju budućnost!" održaće se 4. i 5. novembra 2013. godine u Zgradi tehničkih fakulteta u Beogradu, Bulevar kralja Aleksandra 73. Deveti put zaredom studenti volonteri radiće na ostvarenju zajedničke vizije - smanjenju nezaposlenosti među mladima, obezbeđivanju kvalitetnog kadra poslodavcima i uspostavljanju bolje komunikacije u trouglu "studenti-kompanije-univerziteti".

JobFair je sajam nacionalnog karaktera namenjen mladim inženjerima iz cele zemlje. Veliki deo posetilaca Sajma čine upravo studenti i diplomci iz drugih univerzitetskih centara. Kao i prethodnih godina, studenti će imati priliku da CV ostavljen tokom trajanja Sajma dopunjuju novim informacijama tokom cele naredne godine. Na taj način i kompanije će u svakom trenutku imati pristup aktuelnim podacima o kandidatima i imati kontinuirani uvid u njihove aktivnosti, lični i profesionalni razvoj.

U okviru edukativnog programa Sajma, konsultantske kuće i institucije Prijatelji projekta održaće treninge na teme "Pisanje CV-ja", "Razgovor sa poslodavcem", "I traženje posla je posao!", "Umreži se, poveži se". Takođe, posetioci će imati priliku da posete prezentacije kompanija učesnica kao što su Microsoft, Asecco, TeleSign Mobile, Grundfos, Ericsson, VIP, Infobip, JP Emisiona tehnika i veze. Na ovaj način mladi ljudi će imati priliku da saznaju više o aktuelnostima u struci, informišu se o radu uspešnih kompanija i unaprede znanja i veštine koje će im pomoći da se efikasnije predstave poslodavcima.

Organizatori Sajma su ove godine prepoznali značaj startup kompanija, i podržavaju inicijativu mladih da pokrenu sopstveni biznis. Osnivači startup-ova su napravili prvi korak i upustili se poslovni svet rešeni da svoje ideje pretoče u realnost i samim tim poboljšaju privredu naše zemlje. U skladu sa tim, sama tema ovogodišnjeg Okruglog stola je Preduzetništvo mladih u Srbiji, a na Sajmu će biti rezervisani štandovi za ove kompanije na kojima će oni moći da se predstave. Takođe i dodatnim sadržajima u vidu panel diskusije otvorene za posetioce, biće ispraćena ova veoma aktuelna tema.

Značaj ovog projekta prepoznali su Univerzitet u Beogradu, Kancelarija za mlade Gradske uprave grada Beograda, Srpska asocijacija menadžera, Univerzitetski Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata, Fondacija NJKV Prestolonaslednika Aleksandra II, Fondacija Ana i Vlade Divac i mnoge druge relevantne institucije.PODACI O FIRMI

Naziv: JobFair 13
Adresa: Bulevar kralja Aleksandra 73, 11000 Beograd
Grad: Beograd 11000
Kontakt osoba:
Ime: Vukica Jekić
Funkcija: Koordinator za odnose sa javnošću
Tel:
e-mail: vukica.jekic@jobfair.rs

Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed