Kako do posla preko društvenih mreža?

Beograd, 05. Septembar 2013. PR Objave: Najava -

Kako do posla preko društvenih mreža?

Šta poslodavci očekuju da vide na vašem profilu, a šta im se ne bi uopšte svidelo, koji su mali trikovi kojima se možete poslužiti da vas primete? Na sva ova pitanja odgovaraće Stefan Karadžić na besplatnom seminaru, koji u subotu, 7. septembra, od 10 časova u svojim prostorijama organizuje Centar za razvoj karijere kompanije LINK group.

Skoro sve kompanije (93% njih) koriste društvene mreže za zapošljavanje, dok je 73% njih već uspešno zaposlilo kandidate na ovaj način, pokazalo je istraživanje Jobvite Social Recruiting Survey 2012. Ovo istraživanje obuhvatilo je preko 1.000 kompanija širom sveta, a popunjavaju ga HR profesionalci.

Na mapi zapošljavanja ubedljivo vodi LInkedIn. Čak 89% poslodavaca širom sveta zaposlilo je radnike preko LinkedIn-a! Kako iskoristiti ovu mrežu za ponalaženje posla, ako znamo da u Srbiji danas ima 266.000 registrovanih korisnika na LinkedIn-u? Šta poslodavci očekuju da vide na vašem profilu, a šta im se ne bi uopšte svidelo, koji su mali trikovi kojima se možete poslužiti da vas primete?

Na sva ova pitanja odgovaraće Stefan Karadžić na besplatnom seminaru, koji u subotu, 7. septembra, od 10 časova u svojim prostorijama organizuje Centar za razvoj karijere  kompanije LINK group. On će pričati i o tome kako koristiti druge dve popularne mreže među poslodavcima, Facebook i Twitter, u pronalaženju posla ili uspešnom predstavljanju poslodavcu, te kako ovo okrenuti u svoju prednost.

Stefan Karadžić diplomirao je na Elektrotehničkom fakultetu u Beogradu i zaposlen je u švedskoj kompaniji Ericsson. Trenutno radi u globalnom timu za regrutaciju budućih talenata i unapređenje brenda kompanije kao poslodavca. U svom radu koristi socijalne mreže i analitiku kao osnovne alate za stupanje u kontakt sa kandidatima.

Ovaj koristan seminar svi zainteresovani će moći da prate besplatno da prate preko interneta, zahvaljujući live streamu  koji je obezbedila kompanija LINK group. Dovoljan je samo klik na sledeći link:

http://www.link-elearning.com/stream/karadzic.php

Tokom seminara će biti aktivna rasprava, i u njoj će moći da učestvuju i svi koji prate seminar putem interneta. Pitanja mogu slati putem CCD naloga na Tviteru (@Razvoj_karijere) i ona će odmah biti prosleđena predavaču.

Zainteresovani predstavnici medija se mogu prijaviti da lično prisustvuju seminaru. Prijava na email: pr@link.co.rs. Broj mesta je ograničen.PODACI O FIRMI

Naziv: LINK group
Adresa: Cara Dušana 34
Grad: Beograd 11080
e-mail: office@link.co.rs
Web: www.link.co.rs
Tel: 011 4011 240

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Job Fair 2023 - Tvoja karijera počinje ovde!

Udruženje studenata tehnike Evrope BEST - BEST Niš organizuje 15. po redu jubilarni Sajam poslova... Više...

CAREER DAYS- 28. Sajam poslova i praksi počinje uskoro!

Ako si u potrazi za praksom, edukacijom ili poslom spremi CV jer počinje sajam koji ti pruža sve... Više...

Job Fair 2019 - Tvoja karijera počinje ovde!

Sajam poslova i stručnih praksi „Job Fair - Tvoja karijera počinje ovde!" organizuje Udruženje... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed