HEINEKEN reciklirao 18.900 limenki

Beograd, 29. Avgust 2013. PR Objave: Saopštenje -

HEINEKEN reciklirao 18.900 limenki

Udruženim snagama, HEINEKEN, EkostarPak i Pet Eko Recycling, za vreme Belgrade Beer Festa, prikupili 400 kg papira i kartona, 250 kg limenki i oko 160 kg PET ambalaže i plastike.

Udruženim snagama, HEINEKEN, EkostarPak i Pet Eko Recycling, za vreme Belgrade Beer Festa, prikupili 400 kg papira i kartona, 250 kg limenki i oko 160 kg PET ambalaže i plastike.

Posetioci nedavno završenog Belgrade Beer Festa pokazali su ekološku osvešćenost učestvujući u akciji, koju su organizovale kompanija HEINEKEN, Ekostar Pak i Pet Eko Recycling, a tokom koje je prikupljeno i u reciklažne centre poslato 400 kg papira i kartona, 250 kg limenki i oko 160 kg PET ambalaže i plastike.

Na štandovima HEINEKEN kompanije, “Zaječarsko” i “Amstel”, volonteri Ekostar Pak-a vodili su računa o pravilnom razvrstavanju i odlaganju otpada i davali korisne informacije gostima festivala, dok su ekipe Pet Eko Recycling-a svako jutro preuzimale otpad i odvozile na reciklažu.

„Zadovoljni smo rezultatom akcije, saradnjom sa kolegama iz kompanija HEINEKEN i Ekostar Pak, a posebno načinom na koji su se posetioci Beer Festa uključili u akciju, kroz savesno korišćenje postavljenih kontejnera za odlaganje ambalažnog otpada.  Iskustva stečena na ovom Festivalu dragocena su, jer smo uočili nedostatke i procenili mogućnosti i načine za još efikasnije i sveobuhvatnije uključivanje posetilaca na ovoj i sličnim manifestacijama“, rekao je Marko Žarković, direktor firme Pet Eko Recycling.

U kompaniji Ekostar Pak ističu da je ova društveno-odgovorna kampanja na HEINEKEN štandovima samo nastavak uspešne saradnje sa ovom kompanijom, koja je po poštovanju zakonskih propisa iz oblasti ekologije, a naročito u upravljanju otpadom, prepoznata kao jedna od vodećih u Srbiji.PODACI O FIRMI

Naziv: Golin-
Adresa: Takovska 45
Grad: Beograd 11000
Web: www.golin.com/rs
Tel: +381 11 3391010
Kontakt osoba:
Ime: Milica Šćekić
Funkcija: Account Manager
Tel:
e-mail: smilica@golin.com

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Sporazum za obnovu najstarije česme u Zaječaru

Najstarija česma u Zaječaru, Spomen česma na Trgu Oslobođenja, biće obnovljena zahvaljujući... Više...

Više od 250.000 ljudi prevezeno kroz akciju "Društvo, ko vozi kući" za 7 godina

Više od 250.000 posetilaca letnjih festivala u Srbiji koristilo je besplatan i bezbedan prevoz u... Više...

Prevoz do Belgrade Beer Fest-a i nazad "za dž"!

Tokom pet dana ovogodišnjeg Belgrade Beer Fest-a biće održano više od 120 besplatnih koncerata... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed