Istina o Adbuka.us

Beograd, 22. Avgust 2013. PR Objave: Demanti -

Istina o Adbuka.us

Već godinu dana na adresi adbuka.us stoje klevete o osnivaču Adbuke, Saši Jovanoviću. Klevete su tako smišljene da namerno povezuju Adbuka doo sa tekstom iako Adbuka doo nema nikakve veze s predmetnim poslom. Šteta koju Adbuka trpi je ogromna ali Adbuka doo i dalje radi, uprkos klevetama i sinhronizovanim hakerskim napadima. Strpljivo smo čekali 11 meseci da bude odbačena i krivična prijava broj КТР 9486/12 koja je podneta protiv Saše Jovanovića, sa istovetnim tekstom.

Obaveštavamo javnost da je ova krivična prijava odbačena i da je to konačni dokaz laži iznetih na sajtu adbuka.us koji su kreirali Dušan Stanković i Ivana Teodor koji inače vode firmu DeMus Inc DBA Internetize.me a o razlozima njihovog ponašanja nećemo nagađati.

Na pomenutom sajtu oni tvrde da im je klijent pretio tužbom,a taj isti klijent u odgovoru na email, 19.avgusta 2013 navodi: "I don't sure I understand way am I threatened by a law suit or by who? ". Zvuči neverovatno da neko ko nekoga tuži za 100.000 USD zaborvai to posle samo 11 meseci!

To je ujedno i dokaz da napadi na Adbuku nisu fikcija i da su realnost ali da Adbuka urpkos svim tim napadima, opstaje i opstaće.

 PODACI O FIRMI

Naziv: Adbuka
Grad: Novi Sad 21000
e-mail: hello@adbuka.com
Web: www.adbuka.com

Više...

Ključne reči

adbuka, pevara, kleveta

POVEZANI SADRŽAJI

Adbuka - nova poslovna mreža

Adbuka je kreirala novu poslovnu mrežu koja korisnicima omogućava punu kontrolu oglasa i informacija... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed