Društvo, dobili smo nagradu!

Beograd, 19. Avgust 2013. PR Objave: Saopštenje -

Društvo, dobili smo nagradu!

Akcija o odgovornoj konzumaciji, koju je kompanija HEINEKEN organizovala u saradnji sa GSP "Beograd", dobila je nagradu za najbolju promociju na Beer Festu 2013.

Akcija o odgovornoj konzumaciji, koju je  kompanija HEINEKEN organizovala u saradnji sa GSP "Beograd", dobila je nagradu za najbolju promociju na Beer Festu 2013.

Akcija “Društvo, ko vozi kući?” koju je organizovala kompanija HEINEKEN, u saradnji sa GSP “Beograd”, dobila je nagradu Beer Festa 2013. za najbolju promociju društveno-odgovorne aktivnosti realizovane tokom festivala. Cilj akcije bio je da se podigne nivo svesti javnosti o odgovornoj konzumaciji. Zahvaljujući akciji, posetioci festivala mogli su odgovorno da uživaju u pivu i muzici, a potom bezbedno i jednostavno stignu kući. Puni autobusi svedoče o velikom uspehu akcije s obzirom da je tokom trajanja festivala prevezeno ukupno oko 40.000 posetilaca.

“Hvala posetiocima Beer Festa što su pokazali kako se u pivu može uživati odgovorno. Hvala žiriju što je prepoznao naš napor da doprinesemo sigurnosti posetilaca. Ovo je prva u nizu planiranih akcija koje naša kompanija namerava da pokrene kako bi istinski uživaoci piva bili bezbedni. Sve ljubitelje piva pozivamo da i dalje budu mudri i racionalni, isto koliko i veseli i da uživaju odgovorno”, istakla je Biljana Bobić Subin, menadžer za korporativne odnose kompanije HEINEKEN, prilikom preuzimanja nagrade.

Da podsetimo, HEINEKEN i GSP “Beograd” obezbedili su četiri vanredne autobuske linije koje su besplatno vozile sve posetioce festivala do ključnih tačaka u Beogradu - Trg Republike, Slavija, Glavna železnička stanica, Novi Beograd. Autobusi su na navedenim relacijama saobraćali u intervalu od 30 minuta, počevši od 23:30h, pa sve do zore.PODACI O FIRMI

Naziv: Golin-
Adresa: Takovska 45
Grad: Beograd 11000
Web: www.golin.com/rs
Tel: +381 11 3391010
Kontakt osoba:
Ime: Milica Šćekić
Funkcija: Account Manager
Tel:
e-mail: smilica@golin.com

Više...

Ključne reči

festival, heineken, gsp, beerfest, beer fest

POVEZANI SADRŽAJI

BeGeVege festival

BeGeVege je prvi, i trenutno jedini, veganski festival zdravlja, veganske ishrane i miroljubivog... Više...

Sporazum za obnovu najstarije česme u Zaječaru

Najstarija česma u Zaječaru, Spomen česma na Trgu Oslobođenja, biće obnovljena zahvaljujući... Više...

Više od 250.000 ljudi prevezeno kroz akciju "Društvo, ko vozi kući" za 7 godina

Više od 250.000 posetilaca letnjih festivala u Srbiji koristilo je besplatan i bezbedan prevoz u... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed