Magija u pravim rukama

Beograd, 28. Maj 2013. PR Objave: Najava -

Magija u pravim rukama

Globalna iskustva, lokalna implementacija

Dugogodišnji partner i dobitnik prestižnog Oracle priznanja "Specijalni partner za 2012. godinu" u oblasti hardverskih rešenja, kompanija Atos će se na 5. godišnjoj SrOUG konferenciji 2013. predstaviti kao jedan od vodećih Exadata implementatora.

Oracle je čvrsto integrisao diskove, skladišta podataka, mreže i baze podataka u jedinstveni Exadata  sistem. Da bi ovaj sistem postao servis prilagođen korisnicima i obezbedio upravljanje velikom količinom podataka, poslovnu fleksibilnost i smanjenje IT troškova zaslužni su implementatori iz kompanije Atos. Zahvaljujući timu kompetentnih stučnjaka ovaj servis je našao put do 12 klijenata u pet zemalja. Atos je implementirao 29 rešenja zasnovanih na Exadata platformi u nekoliko različitih oblasti, od telekomunikacija, preko modne industrije do zdravstvenog osiguranja.

Prisutni na ovogodišnjoj SrOUG konferenciji imaće priliku da vide kako Atos inženjeri u četiri koraka demonstriraju magične komponente Exadata platforme. Napredni oblici kompresije podataka omogućavaju desetostruko smanjenje potrebnog prostora na diskovima i dramatično povećavaju propusnost podataka. Impresivno brze paralelne obrade podataka klijentima svakako donose višestruku korist u poslovanju. IT sistemi su onoliko dobri koliko i rezultati koje pružaju. Atos zato stalno nastoji da, na osnovu Oracle proizvoda, kreira rešenja koja omogućavaju da hardver i softver rade na nov i izazovan način.

Kompanija Atos na tržištu je prepoznatljiva po izbalansiranom tržišnom fokusu i specifičnim znanjima koja doprinose poslovnom uspehu korisnika. Usmerena na to da svojim korisnicima predstavi IT kao alat koji stvara dodatnu vrednost njihovom poslovanju, a ne izvor dodatnih troškova, klijentima isporučuje inovativna rešenja, unapređuje efektivnost i smanjuje troškove primenom informacionih tehnologija. U oštroj konkurenciji sa vodećim svetskim IT kompanijama, Atos je najveći evropski pružalac IT servisnih usluga prisutan u 48 zemalja sveta, sa prometom od gotovo 9 milijardi evra. Sa 130 zaposlenih, Atos Srbija se trenutno nalazi među prve tri kompanije na IT servisnom tržištu.

Partnerstvo koje kreira nove vrednosti

Atos i Oracle imaju dugu i uspešnu istoriju kreiranja rešenja koja dodaju vrednost poslovanju zajedničkih kupaca. Oracle važi za jednu od najkompletnijih IT kompanija u svetu jer omogućava da hardver i softver nesmetano rade zajedno. Atos predstavlja treću komponentu ovog važnog sistema, neku vrstu "tajnog sastojka" – biznis mudrost, koja se dodaje miksu. Obe kompanije poznaju kupce i tehnologiju, što im omogućava da imaju kompletan uvid u potrebe i zaokružen proces proizvoda i usluga koji može da zadovolji i najzahtevnije korisnike.PODACI O FIRMI

Naziv: Golin-
Adresa: Takovska 45
Grad: Beograd 11000
Web: www.golin.com/rs
Tel: +381 11 3391010
Kontakt osoba:
Ime: Milica Šćekić
Funkcija: Account Manager
Tel:
e-mail: smilica@golin.com

Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed