Besplatno školovanje na ITHS-u za vukovce

Beograd-Zemun, 28. Maj 2013. PR Objave: Saopštenje -

Besplatno Å¡kolovanje na ITHS-u za vukovce

Vukovcima koji budu pokazali najbolje znanje iz matematike, Srednja škola za informacione tehnologije pokloniće besplatno školovanje ili mogućnost korišćenja prava na umanjenu školarinu!

Vukovcima koji budu pokazali najbolje znanje iz matematike, Srednja škola za informacione tehnologije (ITHS) pokloniće besplatno školovanje ili mogućnost korišćenja prava na umanjenu školarinu!

Za besplatno školovanje ili umanjenu školarinu, mogu da konkurišu svi osmaci koji su imali prosek 5,00 na kraju svakog razreda tokom osmogodišnjeg školovanja, ali će za to morati da pokažu dobro znanje iz matematike.

Svi zainteresovani se mogu prijaviti do 31. maja, na linku:
http://www.iths.edu.rs/prijavite-se-za-stpendiju. Testiranje iz matematike će se vršiti od 1. do 5. juna, o ćemu će svi kandidati biti posebno obavešteni. Za sve one koji ne budu u vrhu rang liste, takođe će biti omogućene određene pogodnosti za školovanje.

Pre nego što budu pozvani na testiranje, roditelji i deca će imati informativni sastanak, na kojem će dobiti sve potrebne informacije o školi. Takođe, ovom prilikom moći će da obiđu školu, kako bi se bolje upoznali sa njom.

Srednja škola za informacione tehnologije (ITHS) na ovaj način želi da omogući što većem broju učenika u Srbiji, koji žele da uče i napreduju, da dobije pristup najboljem mogućem školovanju u savremenim svetskim uslovima. Cilj ove akcije je da se što više osmaka u Srbiji pripremi za zanimanja budućnosti i bude sposobno da prati svetske trendove u razvoju modernih tehnologija.


Srednju školu za informacione tehnologije akreditovalo je Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije. Nastavni plan i program sastoji se od niza stručnih predmeta iz oblasti informacionih tehnologija, ali i predmeta za sticanje opšteg obrazovanja. Osnivač Srednje škole za informacione tehnologije je Visoka škola za informacione tehnologije (ITS) iza koje stoje dve poznate i uspešne kompanije, lideri u oblasti IT-ја na našim prostorima - ComTrade i LINK group. Dosadašnjim radom i rezultatima, osnivači garantuju kvalitetno obrazovanje i uspešan nastavak karijere u oblasti informacionih tehnologija, a najboljima besplatno studiranje na ITS.PODACI O FIRMI

Naziv: LINK group
Adresa: Cara Dušana 34
Grad: Beograd 11080
e-mail: office@link.co.rs
Web: www.link.co.rs
Tel: 011 4011 240

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Besplatno školovanje u najsavremenijoj Kembridž gimnaziji u Srbiji

Genius Mundi, Brainiac i Cambridge samo su neki od zanimljivih naziva za veoma vredne stipendije... Više...

Besplatno školovanje u najsavremenijoj Kembridž gimnaziji u Srbiji

Genius Mundi, Brainiac i Cambridge samo su neki od zanimljivih naziva za veoma vredne stipendije... Više...

Kako se zaštititi na internetu?

Da li ste znali da je samo u toku prošle godine broj zloupotreba na internetu uvećan za preko 90%?... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed