Career Days 2013. i u Novom Sadu

Novi Sad, 15. April 2013. PR Objave: Najava -

Career Days 2013. i u Novom Sadu

"Career Days" je projekat usmeren ka rešavanju problema nezaposlenosti, kroz pružanje mogućnosti mladim ljudima za posao, praksu i edukaciju. Održava se 16. aprila na Fakultetu Tehničkih nauka, na departmanu za Arhitekturu i urbanizam, i 17. aprila u auli Master centra na Novosadskom sajmu. "Career Days" predstavlja najstariji projekat u oblasti razvoja karijere u našoj zemlji.

"Career Days" je projekat usmeren ka rešavanju problema nezaposlenosti, kroz pružanje mogućnosti mladim ljudima za posao, praksu i edukaciju. Održava se 16. aprila na Fakultetu Tehničkih nauka, na departmanu za Arhitekturu i urbanizam, i 17. aprila u auli Master centra na Novosadskom sajmu. "Career Days" predstavlja najstariji projekat u oblasti razvoja karijere u našoj zemlji. Realizovan je od strane studentske organizacije AIESEC, sa ciljem ostvarivanja interakcije između mladih, perspektivnih ljudi i kompanija okrenutih budućnosti.
   
"Career Days 2013" će biti realizovan kroz dva različita, ali povezana segmenta - Career Perspective i Career Insight. Ovim konceptom mladima koji učestvuvuju u projektu omogućena je bolja komunikacija sa kompanijama učesnicama, a firmama je olakšano traženje adekvatnog kadra.

Osnova Career Perspective-a su panel diskusije i predavanja posvećena ideji samozapošljavanja i preduzetništvu, koja će biti održana u utorak, 16. aprila. Neki od predavača su  Aleksandar Stojkov, direktor VIP Fonda, Dragan Varagić, potpredsednik kompanije InternetGroup, Tatjana Kalezić, Klaster za Kreativne Industrije Vojvodine, Marija Prokopić, Rukovodilac sektora za razvoj konkurentnosti i inovativnosti malih i srednjih preduzeća, omladinskog i socijalnog preduzetništva - Regionalna Razvojna Agencija Bačka i mnogi drugi.
Career Insight je informativni segment projekta na kome će kompanije imati priliku da se predstave mladim ljudima i time prezentuju svoje ciljeve, vrednosti i misiju za budućnost i održava se 17. Aprila u auli Master centra na Novosadskom sajmu. Kompanije učesnice su: MK Grupa, Heineken, Univereksport, KMPG doo, Positiv i mnoge druge. Career Insight će svečano otvoriti Goran Sečujski,  član gradskog veća za privredu grada Novog Sada.

Projekat je podržan od strane grada Novog Sada i Italijanske ambasade u Beogradu.

    Sa više od 86000 članova na 2400 univerziteta, AIESEC je vodeća svetska studentska organizacija koja omogućava mladim ljudima da otkriju i razviju svoje potencijale i time naprave pozitivnu promenu u svom okruženju i društvu.PODACI O FIRMI

Naziv: AIESEC Novi Sad
Adresa: Dr Sime Miloševića 16
Grad: Novi Sad 21000
e-mail: office@ns.aiesec.org.rs
Web: aiesec.org.rs/novi-sad
Kontakt osoba:
Ime: Vanja Todorović
Funkcija: Predsednica lokalne kancelarije
Tel:
e-mail: vanja.todorovic@aiesec.net

Više...

Ključne reči

aisese

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed