Otvara se najveći i najjeftiniji PRVI Univerexport

Novi Sad, 14. Mart 2013. PR Objave: Najava -

Otvara se najveÄi i najjeftiniji PRVI Univerexport

Pre 22 godine, na jednom mestu sve je počelo... nenapuštajući svoje korene, poštujući svoje početke, negujući tradiciju, na istom mestu gde smo počeli, otvaramo naš PRVI Univerexport.

Pre 22 godine, na jednom mestu sve je počelo... nenapuštajući svoje korene, poštujući svoje početke, negujući tradiciju, na istom mestu gde smo počeli,  otvaramo naš PRVI Univerexport.

Najveći i najjeftini prodajni objekat Univerexport-a otvara se 15. marta, tačno u podne, pod simboličnim nazivom: "PRVI".

U prodajni objekat koji se prostirao na 800 kvadrata investirano je blizu 2 miliona eura, kako bi se danas potrošačima ponudio novi i savremeniji koncept, na preko 4000 kvadrata. Ono što je od suštinskog značaja, jeste i činjenica da se pri kreiranju ovog prodajnog formata izuzetno vodilo računa o minimalizaciji troškova i automatizaciji procesa, kako bi se potrošaču ponudila najniža cena i najveći asortiman.

Prodajni prostor opremljen je savremenom, energetski štedljivom tehnologijom, kako u oblasti rasvete, tako i u oblasti hladne linije i rashladnog i grejnog sistema.

Potrošače u najvećem Univerexport prodajnom objektu očekuje asortiman od 17.000 artikala iz kategorije prehrane i neprehrane, kao i poseban asortiman za profesionalne kupce, trgovce i horeca sektor. Pošta i menjačnica, biće sastavni deo ovog prodajnog objekta, čije će usluge potrošači moći da koriste svakoga dana u nedelji.

U petak 15. marta, tačno u podne, potrošače očekuju mnogobrojna  iznenađenja: gratis kupovine, poklon vaučeri za prvih 100 potrošača, 2000 poklon paketa, kao i veliko sniženje najatraktivnijih artikala iz kategorije osnovnih životnih namirnica.

Univerexport, jedan je od vodećih domaćih trgovinski lanaca, koji na tržištu Srbije uspešno posluje od 1990. godine i sa zavisnim preduzećima trenutno zapošljava preko 1800 ljudi.PODACI O FIRMI

Naziv: Univerexport doo
Adresa: Sentandrejski put br. 165
Grad: Novi Sad 21000
e-mail: marketing@univerexport.rs
Web: www.univerexport.rs
Tel: +381 (21) 4870 200

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Uštedeo sam 15.000 dinara pri kupovini svog novog telefona - rekao je Vladimir koji je naručio telefon na Telera.rs

Naručivanje telefona preko interneta nikad nije bilo popularnije, pogotovo što internet prodavnice... Više...

Legalna kupovina Tesline plazma kugle u Shopomania.rs e-trgovini

Shopomania e-trgovina je obezbedila mogućnost legalne kupovine Tesline plazma kugle za dekoraciju... Više...

Poznate mame na otvaranju novog koncepta AKSA prodavnice - Novi doživljaj kupovine u istoj Aksa prodavnici

U sjajnoj atmosferi i prisustvu poznatih mama poput Marije Veljković, Kristine Radenković, Ivane... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed