Održan Autodesk AEC Technical Training

Beograd, 20. Februar 2013. PR Objave: Najava -

Održan Autodesk AEC Technical Training

U Beogradu u Hotelu Best Western M, u periodu od 12. do 14. februara 2013. godine, održan je Autodesk tehnički trening za napredne tehnike projektovanja u oblastima BIM (Building Information Modeling), GIS (Geographic Information System) i PLANT. Trening je organizovan od strane firme OSA računarski inženjering i Autodeska u cilju obuke VAR partnera iz cele Adratik regije, Rumunije i Bugarske.

U Beogradu u Hotelu Best Western M, u periodu od 12. do 14. februara 2013. godine, održan je Autodesk tehnički trening za napredne tehnike projektovanja u oblastima BIM (Building Information Modeling), GIS (Geographic Information System) i PLANT. Trening je organizovan od strane firme OSA računarski inženjering i Autodeska u cilju obuke VAR partnera iz cele Adratik regije, Rumunije i Bugarske. Treningu, koji se sastojao iz tehničkih demostracija i rada na primerima u tri oblasti: BIM, GIS i PLANT, je prisustvovalo oko 50 učesnika.

Deo treninga koji je namenjen GIS-u je vodio Autodeskov ekspert iz Nemačke, Markus Briglmeir koji je obuhvatio teme vezane za uvlačenje rasterskih mapa i podloga u AutoCAD Raster Design, rad sa modelima infrastrukture u AutoCAD Map 3D, optimizaciju web mapa i administraciju u okviru Infrastructure Map Servera. U okviru GIS treninga održana su i predavanja vezana za AutoCAD Utility Design i Infrastructure Modeler, koja je vodio Tomas Lendvorsky iz Češke.

Andrzej Samsonowicz iz Poljske vodio je deo treninga na temu BIM-a. Prezentovane su veoma zanimljive teme vezane za modelovanje parametarskih familija u Revit softveru, alate za saradnju na projektu (Worksharing, Linking models), Revit server, upotrebu Autodesk Invertora za arhitekte, Revit MEP i Navisworks Manage.

Kompletan program u oblasti PLANT-a vodio je Abraham Koening iz Nemačke, sertifikovani Autodesk ekspert iz navedene oblasti. Trening je bio koncipiran tako da je prva polovina bila namenjena prodajnim metodama, a druga tehničkoj demonstraciji rada u AutoCAD P&ID i AutoCAD Plant 3D.

Ovakav tip obuke je našim VAR partnerima omogućio dosta korisnih informacija u pogledu novih mogućnosti pri korišćenju specijalizovanih Autodesk alata, kao i trendova u procesu projektovanja i planiranja.PODACI O FIRMI

Naziv: OSA Računarski Inženjering
Adresa: Takovska 45/6
Grad: Beograd 11000
e-mail: unidocs@osa.rs
Web: www.unidocs.rs
Tel: 3290362

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Studenti Elektrotehničkog fakulteta osvojili drugo mesto na međunarodnom takmičenju iz energetske elektronike

Tim H-Bridges sa Elektrotehničkog fakulteta, Univerziteta u Beogradu osvojio je nagradu "The Best... Više...

H-Bridges tim studenata sa Elektrotehničkog fakulteta u finalu najvećeg svetskog univerzitetskog takmičenja iz energetske elektronike

H-Bridges tim studenata, plasirao se u finalnu rundu International Future Energy Challenge(IFEC)... Više...

AIBG Nis Summit - konferencija o veštačkoj inteligenciji

Studentska organizacija BEST Niš ove godine po prvi put organizuje takmičenje Artificial Intelligence... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed