Vredna donacija kompanije Ikea Centrima za rani razvoj

Beograd, 12. Februar 2013. PR Objave: Najava -

Vredna donacija kompanije Ikea Centrima za rani razvoj

Prostorije Centara za podršku ranom razvoju dece Udruženja RODITELJ u Beogradu i Nišu oplemenjene su novom donacijom – tepisima kompanije IKEA, čime su obezbeđeni lepši prostor i još kvalitetniji uslovi za održavanje radionica.

Prostorije Centara za podršku ranom razvoju dece Udruženja RODITELJ u Beogradu i Nišu oplemenjene su novom donacijom – tepisima kompanije IKEA, čime su obezbeđeni lepši prostor i još kvalitetniji uslovi za održavanje radionica.

Predsednica Udruženja RODITELJ iz Beograda Dragana Soćanin i predsednica niškog ogranka Marija Petković zahvaljuju se na ovom velikodušnom poklonu, kako u ime Udruženja, tako i u ime mališana i njihovih roditelja koji učestvuju u radionicama i programima organizovanim u okviru Centra za rani razvoj.
"Naše radionice pohađaju trudnice i roditelji i deca uzrasta od 0 do 5 godina, i najveći deo vremena provodimo na parteru - u pitanju su različiti oblici kognitivne i motoričke stimulacije i učenja kroz igru i zbog toga je ova donacija za nas posebno značajna" – naglašava Soćanin.

Centri za rani razvoj predstavljaju inovativan oblik podrške ranom razvoju dece i roditeljima i posebno su usmereni pre svega na jačanje roditeljskih kompetencija čija su deca u ranom uzrastu, a aktivnosti pohađaju roditelji i deca zajedno. U okviru raznovrsnog programa, koji je osmišljen kao "učenje kroz igru", roditeljima su na raspolaganju i različita savetovanja i radionice sa stručnjacima – logopedima, defektolozima, psiholozima, pedagozima, pedijatrima, fizijatrima, ali i mogućnost da u okviru grupa podrške i vršnjačkih savetovališta razmene iskustva i mišljenja i porazgovaraju o dilemama i problemima sa kojima se suočavaju prilikom odgajanja dece.

Centri za podršku ranom razvoju dece su prvi ovakve vrste u Srbiji, a uspostavljeni su uz podršku kancelarije UNICEF-a u Srbiji, a delom zahvaljujući i finansijskim sredstvima koja su obezbedili kompanija IKEA i Nacionalni ambasador UNICEF-a u Srbiji Novak Đoković.PODACI O FIRMI

Naziv: Udruzenje RODITELJ
Adresa: Tc Zemunikum, lokal 44
Grad: Beograd 11000
e-mail: info@roditelj.org
Web: www.roditelj.org
Tel: 011 3165 375
Kontakt osoba:
Ime: Dragana Soćanin
Funkcija: predsednica
Tel:
e-mail: info@roditelj.org

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Donacije za opšte dobro skoro tri puta veće u 2020.

Prema procenama Catalyst Balkans, u 2020. godini u Srbiji su građani i kompanije donirali više... Više...

Članice Coca-Cola Sistema širom sveta obezbedile 500.000 evra za pomoć ugroženima u poplavama

Ponosni smo što smo deo zajednice koja je pokazala tako veliku solidarnost u ovim teškim trenucima.... Više...

Neoplanta i Nelt donirali hranu i pelene

Mesna industrija Neoplanta donirala je ugroženom stanovništvu u poplavljenim područjima 10 tona... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed