Webiz - prva velika konferencija o poslovnoj primeni Interneta

Zrenjanin, 07. Februar 2013. PR Objave: Najava -

Webiz - prva velika konferencija o poslovnoj primeni Interneta

U periodu od 15. do 17. marta, u Zrenjaninu u hotelu "Vojvodina" održaće se Webiz, prva velika konferencija o poslovnoj primeni Interneta. Organizator konferencije je marketinška agencija Creative Media Art iz Beograda. Cilj konferencije jeste da promoviše Internet kao mesto za razvijanje poslovnih ideja i pokretanje startup projekata.

U periodu od 15. do 17. marta, u Zrenjaninu u hotelu "Vojvodina" održaće se Webiz, prva velika konferencija o poslovnoj primeni Interneta. Organizator konferencije je marketinška agencija Creative Media Art iz Beograda. Cilj konferencije jeste da promoviše Internet kao mesto za razvijanje poslovnih ideja i pokretanje startup projekata. Takođe, konferencija će se baviti i mogućnostima za poboljšanje performansi preduzeća putem Interneta, kao i savremenim trendovima na Internetu i online medijima. Prisustvo na konferenciji je besplatno tokom sva tri dana održavanja, neophodno je samo registrovati se putem forme za prijavu na zvaničnoj Internet prezentaciji konferencije www.webiz.rs.

Konferencija traje tri dana, i tematski je podeljena u tri celine raspoređene po danima. Prvi dan je namenjen privrednicima i preduzetnicima, gde će biti obrađivane teme vezane za povećanje uspešnosti poslovanja korišćenjem Internet alata i tehnika, a pričaće se i o benefitima koje preduzeća mogu ostvariti poslovanjem na Internetu. Drugi dan je namenjen studentima, mladima i svima onima koji razmišljaju o započinjanju nekog poslovnog projekta na Internetu, pa će u skladu sa tim posetiocima ovog dana biti predstavljeni uspešni startup projekti, pričaće se o startup kulturi u Srbiji i regionu, a predavači će se potruditi da ovog dana mladim posetiocima prenesu što više znanja, aktuelnih informacija i praktičnih saveta. Treći dan je namenjen online medijima i Internet profesionalcima, a obrađivaće se teme vezane za razvoj Internet medija, online poslovnih formata, i aktuelnostima na Internetu.

Partneri, a samim tim i učesnici na konferenciji su neka od najeminentnijih imena srpskog dela Interneta: Miloje Sekulić ispred agencije Homepage, Dragan Varagić ispred kompanije Internet Group, Predrag Milićević iz RNIDS-a, Tanja Tatomirović, Marko Mudrinić sa poznatog regionalnog portala netokracija.com, Nikola Čavić iz kompanije Nordeus, kao i veliki broj samostalnih Internet preduzetnika i profesionalaca. Pored predavanja, tokom tri dana održavanja konferencije, posetioce očekuju i radionice kao i studije slučaja projekata koje su realizovali klijenti naših partnerskih agencija. Nakon zvaničnog programa, u petak i subotu veče, posetioci će imati priliku da se upoznaju sa noćnim životom Zrenjanina.
Partneri konferencije su grad Zrenjanin, agencije Homepage i Internet Group, kao i lokalni zrenjaninski Internet portal Ilovezrenjanin.
 
Zainteresovani mogu sve neophodne informacije naći na zvaničnoj Internet stranici konferencije www.webiz.rs, kao i na profilima konferencije na društvenim mrežama: Facebook, Google+ i Twitter.

Istovremeno, pozivaju se mediji da posete Konferenciju Webiz i budu gosti organizatora. Za akreditaciju je neophodno da na mail office@webiz.rs pošalju opšte informacije o svojoj medijskoj kući, kao i lične podatke, i akreditacija će ih čekati na ulazu na konferenciju.PODACI O FIRMI

Naziv: Creative Media Art d.o.o. Beograd
Adresa: Jurija Gagarina 14b/45
Grad: Beograd 11070
e-mail: office@cma.cm
Web: www.cma.cm
Tel: 011/63 00 102

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Lokalne fondacije - ključ za unapređenje života u zajednici

Snaga svakog društva leži u snažnim zajednicama, a udruženim naporima građani mogu doprineti... Više...

Za hrabri iskorak - Žene koje pomeraju granice

Ženski aktivizam ima značajnu ulogu u procesu normalizacije odnosa na Zapadnom Balkanu Žene svojim... Više...

Nove mogućnosti za razvoj filantropije

Globalna pandemija donela je novu realnost i brojne izazove za sve segmente društva. U takvim okolnostima... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed