Od danas u prodaji karte za koncert grupe Denis&Denis

Beograd, 21. Januar 2013. PR Objave: Objava -

Od danas u prodaji karte za koncert grupe Denis&Denis

Karte za veliki povratnički koncert riječkih Denis & Denis koji će se dogoditi u Mikser house-u 7. marta se od danas mogu naći u prodaji na svim prodajnim mestima "Event tima" po ceni od 1300 din za parter i 2600 dinara za VIP zonu, kojih ima još veoma malo s obzirom na veliki broj rezervacija koje su stigle na web sajt kulturne organizacije Mikser.

Karte za veliki povratnički koncert riječkih Denis & Denis koji će se dogoditi u Mikser house-u 7. marta se od danas mogu naći u  prodaji na svim prodajnim mestima "Event tima" po ceni od 1300 din za parter i 2600 dinara za VIP zonu, kojih ima još veoma malo s obzirom na veliki broj rezervacija koje su stigle na web sajt kulturne organizacije Mikser.

Tokom nastupa legendarnog benda iz Rijeke koji ce nastupiti prvi put u punom sastavu posle 25 godina, uživo, sa čak devet članova benda, u Mikser house-u će se pojaviti i veliki broj muzičara-prijatelja benda koji će zasigurno upotpuniti nezaboravni muzički ugodjaj. O celokupnom programu biće više reči na konferenciji za štampu koja se sprema u prvoj polovini februara u Mikser house-u, na kome će prisustvovati i frontmeni D & D, Marina Perazić i Davor Tolja.PODACI O FIRMI

Naziv: Mikser House
Adresa: Karađorđeva 46
Grad: Beograd 11000
e-mail: office@mikser.rs
Web: www.mikser.rs
Kontakt osoba:
Ime: Tamara Marković
Funkcija: PR menadžer
Tel:
e-mail: tamara@mikser.rs

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Sounds of Struggle II

Drugo izdanje mini festivala Sounds of Struggle, u organizaciji Balkanrocka i SKCa, održaće se... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed