Doček Nove godine uz KupiMe popuste

Beograd, 26. Novembar 2012. PR Objave: Najava -

DoÄek Nove godine uz KupiMe popuste

Servis za grupnu kupovinu, KupiMe.com obezbedio je značajne popuste za doček Nove godine u nekoliko svetskih metropola. Zahvaljujući raznovrsnoj ponudi, korisnici ovog servisa biće u poziciji da na vreme rezervišu doček Nove 2013. godine na nekoliko interesantnih lokacija u inostranstvu.

Servis za grupnu kupovinu, KupiMe.com obezbedio je značajne popuste za doček Nove godine u nekoliko evropskih metropola. Zahvaljujući raznovrsnoj ponudi, korisnici ovog servisa biće u poziciji da na vreme rezervišu doček Nove 2013. godine na nekoliko interesantnih lokacija u inostranstvu.

Interesantna kombinacija shoppinga i dočeka Nove godine očekuje sve koji se odluče da ovu nezaboravnu noć proslave u Budimpešti ili Beču. Naravno, tu je i prelepi Ohrid u susednoj Makedoniji spreman da ugosti sve koji Novu godinu žele da proslave u ovom srednjevekovnom gradu.

Doček Nove godine u Budimpešti u vidu dva noćenja i uz prevoz autobusom je idealna kombinacija turističkog obilaska znamenitosti i ludog noćnog provoda u glavnom gradu susedne Mađarske.

Za one koji žele da iskoriste praznične popuste tu je odlična kombinacija šopinga i dočeka Nove godine u Beču. Posetioci će moći da u najvećem outletu firmirane robe Pandorf iskoriste popuste do 90% na firmiranu robu najvišeg kvaliteta dok ih uveče očekuje nezaboravna zabava na carskim trgovima Beča.

Za one koji žele da pored slavlja obiđu i prelepe istorijske znamenitosti, tu je aranžman za doček Nove godine na Ohridu, čarobnom biseru Balkana. Ova ponuda obuhvata 4 dana (3 noćenja) uz autobuski prevoz.PODACI O FIRMI

Naziv: KupiMe d.o.o.
Adresa: Sredačka 5a/8
Grad: Beograd 11000
e-mail: info@kupime.com
Web: www.kupime.com
Tel: +381 11 4052110

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

PutujSigurno.rs staje na kraj prevarama turističkih agencija

PutujSigurno.rs - jedini portal sa iskrenim iskustvima putnika i mogućnošću ocenjivanja rada turističkih... Više...

Agencija "Travel Boutique" - nova adresa za nove inspiracije

Od 1. septembra 2014. godine, agencija "Travel Boutique", nalazi se na novoj beogradskoj adresi,... Više...

Sajam turizma - Putovanja u srcu

Da li želite da rezervišete svoje putovanje po povoljnoj ceni? Da li želite da znate koje će... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed