Bogata turistička ponuda u novembru

Beograd, 29. Oktobar 2012. PR Objave: Saopštenje -

Bogata turistiÄka ponuda u novembru

Kompanija KupiMe.com je u saradnji sa turističkim agencijama spremila izvrsnu ponudu turističkih aranžmana i izleta za novembar.

Kompanija KupiMe je u saradnji sa turističkim agencijama spremila izvrsnu ponudu turističkih aranžmana i izleta za novembar.

Korisnike sistema grupne kupovine, KupiMe, očekuje veliki izbor jesenjih turističkih aranžmana kako u zemlji tako i u inostranstvu.

Obezbeđeni su popusti i do 80% na izlete u etno sela, shoping ture u zemljama u okruženju kao i na obilaske nekih malo egzotičnijih destinacija.

Za sve koji su zainteresovani za putovanja u zemlji tu je izlet do etno sela "Stanišići". U pitanju autentično planinsko selo u sred semberske ravnice. U selu se danas izdvajaju dve celine. Jedna prikazuje svetovni život i izgrađena je od drveta. Čine je drvene kuće – brvnare sa pokućstvom koje im je vekovima pripadalo. Kuće povezuju popločane kamene staze, a u centru sela su dva jezera. Druga celina je duhovnog karaktera i predstavljena je srednjevekovnom arhitekturom građenom u kamenu koja je, u stvari, skup replika istorijskog i religijskog značaja.

Ukoliko želite da obiđete zemlje u okruženju, jednodnevni izlet u Sofiju, glavni grad Bugarske, je savršeno rešenje. Sofija je drugi najstariji glavni grad u Evropi i  administrativni, kulturni i industrijski centar  Bugarske sa skoro 1.300.000 stanovnika. Tokom vremena imala je više imena, a ostaci starog grada su i danas vidljivi. Prvobitno se zvala Serdika još pre sedam hiljada godina, zatim Triadica da bi sadašnje ime dobila u XIV veku (na grčkom Sofija- σοφια znači mudrost).

Za one koji žele da se upute malo dalje, tu je i odlična ponuda za putovanje u Istanbul. Prevoz je obezbeđen luksuznim autobusom dok je smeštaj u hotelu sa tri zvezdice. Carski grad sa istorijom dugom dva i po milenijuma, nekadašnja prestonica rimske, vizantijske i otomanske imperije, danas je moderna metropola u kojoj se prepliću burna istorija i savremeni život. Lociran na dodiru dva kontinenta, Evrope i Azije, prvobitno Vizantion, zatim Konstantinopolj, oduvek je bio u centru političkih, vojnih  i kulturnih zbivanja. Izgrađen na moreuzu Bosfor koji povezuje Mramorno i Crno more, od davnina je bio jedna od najznačajnijih luka sveta, a vekovno mešanje različitih kultura  dovelo je do stvaranja posebnog i neponovljivog.PODACI O FIRMI

Naziv: KupiMe d.o.o.
Adresa: Sredačka 5a/8
Grad: Beograd 11000
e-mail: info@kupime.com
Web: www.kupime.com
Tel: +381 11 4052110

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

PutujSigurno.rs staje na kraj prevarama turističkih agencija

PutujSigurno.rs - jedini portal sa iskrenim iskustvima putnika i mogućnošću ocenjivanja rada turističkih... Više...

Agencija "Travel Boutique" - nova adresa za nove inspiracije

Od 1. septembra 2014. godine, agencija "Travel Boutique", nalazi se na novoj beogradskoj adresi,... Više...

Sajam turizma - Putovanja u srcu

Da li želite da rezervišete svoje putovanje po povoljnoj ceni? Da li želite da znate koje će... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed