VB Leasing i dalje lider u finansijskom lizingu

Beograd, 24. Oktobar 2012. PR Objave: Saopštenje -

VB Leasing i dalje lider u finansijskom lizingu

Iako je prodaja novih i polovnih vozila do 3,5 tone za prvih 9 meseci opala za 28%, u poređenju sa istim periodom 2011. godine, VB Leasing nastavio da čvrsto drži lidersku poziciju u finansijskom lizingu, kao i po broju sklopljenih ugovora i iznosu finansiranja

VB Leasing, kompanija koja u Srbiji posluje već 8 godina, još jednom je potvrdila svoju lidersku poziciju kada je reč o finansijskom lizingu putničkih i lakih dostavnih vozila. Sa preko 11.730.000 evra plasiranih u finansiranje putničkih i dostavnih vozila do 3,5 tone, i sa 553 sklopljena ugovora u ovom segmentu od početka godine, VB Leasing je ponovo lider u oblasti finansijskog lizinga.

"Brzo odobrenje zahteva do 6 sati, oba ključa koja ostaju kod korisnika, povoljne kamate, plaćanja prema prodajnom kursu NBS, bez žiranata, hipoteke i skrivenih troškova, mogućnost finansiranja PDV-a... i iznad svega poverenje na kojem insistiramo, samo su neke od prednosti koje su prepoznali naši klijenti. To je rezultiralo ovakvim uspehom", izjavio je Vladimir Aljinović, šef prodaje kompanije VB Leasing.

Za ovako dobre rezultate zaslužni su i dobri partnerski odnosi koje VB Leasing ima sa uvoznicima i distributerima svih auto brendova u Srbiji, zatim nedavno sklopljeno partnerstvo VB Leasing-a i BMW-a koje omogućava izuzetno povoljnu kamatnu stopu za počev od 4,99%, kao i društveno-odgovorna orjentisanost ove kompanije koja nudi specijalnu kamatu za hibridna vozila od 5,99%. Inače, VB Leasing nudi isključivo finansijski lizing kao model finansiranja koji omogućava da bez ikakve dodatne naplate po isteku ugovora i isplate poslednje rate, vozilo pređe u trajno vlasništvo korisnika.

VB Leasing podseća i na uvek svežu ponudu vozila vraćenih sa lizinga koju zainteresovani mogu da prate putem sajta www.vblstore.rs ili kompanijske Facebook stranice www.facebook.com/vblstoresrbija. Reč je o vozilima proverenog porekla koja je moguće kupiti za gotovinu, kreditom neke od banaka ili jednostavno opet koristiti putem finansijskog lizinga, nakon čijeg regularnog isteka prelaze u vlasništvo korisnika lizinga tj. kupca.PODACI O FIRMI

Naziv: PR Komunikacije Hill & Knowlton
Adresa: Ušće bb
Grad: Beograd-Novi Beograd 11073
e-mail: office@prhillandknowlton.com
Web: www.prhillandknowlton.com
Tel: + 381 (0)11 71 55 139
Kontakt osoba:
Ime: Emina Ferizović
Funkcija: Account Director
Tel:
e-mail: eferizovic@prhillandknowlton.com

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Transparentnost javnih finansija: Kontrola državne pomoći i javno-privatna partnerstva

Ko sve ima pravo da inicira postupak kontrole državne pomoći? Koji su izazovi veće kontrole državne... Više...

Notari za šest meseci overili skoro milion dokumenata

Javni beležnici overili su od 1. septembra 2014. godine, kada su prve javnobeležničke kancelarije... Više...

Megatrendovi - kako se može predvideti budućnost?

Pet megatrendova koji mogu da posluže kao signali za neophodne promene unutar kompanije - Dr Terence... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed