Dođite pešice, vratite se kolima

Beograd, 19. Oktobar 2012. PR Objave: Najava -

DoÄite peÅ¡ice, vratite se kolima

VB Leasing na Auto Moto Festu, od 19. do 21. oktobra u niškoj hali Čair, nudi izuzetno povoljne kamatne stope za finansiranja BMW, MINI i hibridnih modela kao i mogućnost da željeno vozilo dobijete istog dana.

Sajamska ponuda kompanije VB Leasing, specijalno dizajnirana za Auto moto fest 2012 u Nišu, koji traje od 19. do 21. oktobra, kreirana je tako da zadovolji potrebe većine. Kupci modela niže i srednje klase biće zadovoljni povoljnim kamatama i odobrenjem zahteva za finansijski lizing istog dana, dok će oni koji se odluče za "zelene automobile", BMW i MINI brend imati dodatne posebne pogodnosti.

"Brzo odobrenje zahteva i ostale sajamske pogodnosti pokazuju želju VB Leasinga da zadovolji potrebe svojih sadašnjih i budućih klijenata. Svi koji budu želeli da sarađuju sa nama, ili da se samo raspitaju za uslove, pronaći će nas u hali Čair, na štandu kompanije Auto Čačak, generalnog uvoznika firme ŠKODA AUTO sa kojom ove godine zajednički nastupamo i odlično sarađujemo. Zainteresovani za vozila koja se nalaze dostupna na lageru, a koji budu imali potpunu dokumentaciju sa sobom, moći će da ga odvezu sa sobom istog dana!", izjavio je Dejan Jevtić, iz kompanije VB Leasing.

Kao društveno odgovorna kompanija, VB Leasing je još prošle godine predstavio "zelenu kamatu" od 5,99% za hibridna vozila svih proizvođača. Ove godine, kompanija svoju ponudu obogaćuje i specijalnim uslovima finansiranja za kupce BMW modela, a posebno modela Mini koji se tokom trajanja sajma mogu nabaviti uz specijalnu kamatu od 4,99%. Ekskluzivne uslove finansiranja BMW vozila omogućava nedavno sklopljeno partnerstvo između VB Leasinga i poznatog nemačkog proizvođača. Inače, VB Leasing nudi isključivo finansijski lizing kao model finansiranja i finansira brendove svih proizvođača.

Kao i od sada, VB Leasing ostaje lojalan i svojim partnerima. Pravnima licima zainteresovanim za nabavku dostavnih vozila omogućavamo do njega da dođu uz minimalno učešće od 10% neto nabavne vrednosti i uz mogućnost finansiranja PDV-a od strane kompanije VB Leasing.
VB Leasing podseća i na uvek svežu ponudu vozila vraćenih sa lizinga koju zainteresovani mogu da prate putem sajta www.vblstore.rs ili kompanijske Facebook stranice www.facebook.com/vblstoresrbija. Reč je o vozilima proverenog porekla koja je moguće kupiti za gotovinu, kreditom neke od banaka ili jednostavno opet koristiti putem finansijskog lizinga, nakon čijeg regularnog isteka prelaze u vlasništvo korisnika lizinga tj. kupca.PODACI O FIRMI

Naziv: PR Komunikacije Hill & Knowlton
Adresa: Ušće bb
Grad: Beograd-Novi Beograd 11073
e-mail: office@prhillandknowlton.com
Web: www.prhillandknowlton.com
Tel: + 381 (0)11 71 55 139
Kontakt osoba:
Ime: Emina Ferizović
Funkcija: Account Director
Tel:
e-mail: eferizovic@prhillandknowlton.com

Više...

Ključne reči

popust, nis, sajam, automobil, lizing, vb leasing

POVEZANI SADRŽAJI

Job Fair 2023 - Tvoja karijera počinje ovde!

Udruženje studenata tehnike Evrope BEST - BEST Niš organizuje 15. po redu jubilarni Sajam poslova... Više...

AIBG Nis Summit - konferencija o veštačkoj inteligenciji

Studentska organizacija BEST Niš ove godine po prvi put organizuje takmičenje Artificial Intelligence... Više...

Job Fair 2022 - Tvoja karijera počinje ovde!

Organizacija BEST po četrnaesti put omogućila je studentima, diplomicima i postdiplomcima šansu... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed