Brzo, zeleno, povoljno i ekskluzivno

Beograd, 04. Oktobar 2012. PR Objave: Najava -

Brzo, zeleno, povoljno i ekskluzivno

Do novog vozila za 6 sati, specijalni uslovi finansiranja BMW automobila i posebno povoljne kamatne stope za hibride, okosnica su ovogodišnje sajamske ponude VB Leasinga.

VB Leasing ovogodišnju sajamsku ponudu, sajma automobila u Novom sadu koji će se održati od 10. do 14. oktobra, dizajnirao je po ukusu većine. Tako će kupci modela niže i srednje klase biti zadovoljni povoljnim kamatama i brzim odobrenjem zahteva od svega 6 sati, dok će oni koji se odluče za "zelene automobile" i BMW brend imati dodatne posebne pogodnosti.

"Ukoliko zainteresovani kupac bude imao kod sebe svu neophodnu dokumentaciju, spremni smo da obradimo zahtev, damo odobrenje i potpišemo ugovor u roku od 6 sati. To znači da će posetioci sajma koji se odluče za kupovinu modela sa lagera, moći odmah da ih odvezu.", izjavio je Bojan Erak, iz kompanije VB Leasing.

Kao društveno odgovorna kompanija, VB Leasing je još prošle godine baš na novosadskom sajmu predstavio "zelenu kamatu" od 5,99% za hibridna vozila svih proizvođača. Ove godine, regionalni lizing lider u Vojvodini svoju ponudu obogaćuje i specijalnim uslovima finansiranja za kupce BMW modela, a posebno modela Mini koji se tokom trajanja sajma mogu nabaviti uz specijalnu kamatu od 4,99%. Ekskluzivne uslove finansiranja BMW vozila omogućava nedavno sklopljeno partnerstvo između VB Leasinga i poznatog nemačkog proizvođača, te je novosadski CAR SHOW 2012 mesto premijere pomenutog partnerstva i mesto gde će kupci BMW vozila prvi osetiti izuzetne pogodnosti koje ono omogućava.

Kao i od sada, VB Leasing ostaje lojalan i svojim partnerima. Pravnima licima zainteresovanim za nabavku novih automobila omogućena je najpovoljnija kamata na lizing tržištu, dok će oni koji žele da nabave dostavno vozilo moći do njega da dođu uz minimalno učešće od 10% neto nabavne vrednosti i uz mogućnost finansiranja PDV-a od strane VB Leasing.

VB Leasing podseća i na uvek svežu ponudu vozila vraćenih sa lizinga koju zainteresovani mogu da prate putem sajta www.vblstore.rs ili kompanijske stranice www.facebook.com/vblstoresrbija. Reč je o vozilima proverenog porekla koja je moguće kupiti za gotovinu, kreditom neke od banaka ili jednostavno opet koristiti putem finansijskog lizinga, nakon čijeg regularnog isteka prelaze u vlasništvo korisnika lizinga tj. kupca.PODACI O FIRMI

Naziv: PR Komunikacije Hill & Knowlton
Adresa: Ušće bb
Grad: Beograd-Novi Beograd 11073
e-mail: office@prhillandknowlton.com
Web: www.prhillandknowlton.com
Tel: + 381 (0)11 71 55 139
Kontakt osoba:
Ime: Emina Ferizović
Funkcija: Account Director
Tel:
e-mail: eferizovic@prhillandknowlton.com

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Job Fair 2022 - Tvoja karijera počinje ovde!

Organizacija BEST po četrnaesti put omogućila je studentima, diplomicima i postdiplomcima šansu... Više...

Job Fair 2019 - Tvoja karijera počinje ovde!

Sajam poslova i stručnih praksi „Job Fair - Tvoja karijera počinje ovde!" organizuje Udruženje... Više...

Ostavi CV! Lansiraj svoju karijeru!

Pozivamo vas da budete deo najvećeg sajma zapošljavanja i edukacije Career Days! Sajam će se održati... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed