Na kraju leta nagrada te čeka!

Beograd, 15. Avgust 2012. PR Objave: Saopštenje -

Na kraju leta nagrada te Äeka!

Putnik Travel organizuje veliki nagradni konkurs za najlepšu fotografiju sa letovanja! Letnje fotografije sa najviše glasova osvajaju vredne nagrade: prva nagrada - Samsung Galaxy S III, druga nagrada - Apple iPad 3, treća nagrada - Samsonite Essensis kofer. Bonus nagrada: dve avio-karte za Rim.

Povodom početka jesenje turističke sezone agencija Putnik Travel pokreće nagradnu igru za sve koji posete Facebook stranicu ove agencije i sa svojim prijateljima podele najlepše trenutke svog letovanja. Nagradna igra počinje 15. avgusta 2012. godine, a pobednici će biti nagrađeni veoma atraktivnim nagradama. Prva nagrada je mobilni telefon Samsung Galaxy S III, za drugu i treću nagradu pripremljeni su Apple iPad 3 i Samsonite Essensis kofer.

Takođe, svi posetioci koji se uključe u akciju imaće priliku da osvoje i dodatnu nagradu - putovanje za dvoje u Rim. Ovu bonus nagradu dodeliće naš stručni žiri.

"Prateći savremene modele komunikacije, želimo da još bolje upoznamo naše putnike i podstaknemo ih da zajedno sa nama učestvuju u ovoj akciji, koja će doprineti boljoj interakciji a samim ti i boljem međusobnom poznavanju", rekao je Slobodan Ilić, direktor agencije Putnik Travel i dodao: "Iskoristićemo priliku da na početku jesenje sezone nagradimo kreativnost i obradujemo one koji su bili raspoloženi da sa nama podele najzanimljivije trenutke sa svojih letnjih putovanja."

Za učešće u nagradnoj igri potrebno je da lajkujete Facebook stranicu agencije Putnik Travel i registrujete se za nagradnu igru. Učešće u nagradnoj igri je veoma jednostavno i sve što treba da uradite je da postavite svoje letnje fotografije i pozovete što više prijatelja da glasaju za vaše fotografije. Više detalja o nagradnoj igri možete pronaći na www.facebook.com/Putnik.ch.

Propozicije nagradnog konkursa možete pronaći na našem zvaničnom sajtu: http://www.putnik.ch/sr/pravila-nagradnog-konkursa.html

Za sve dodatne informacije možete se obratiti na marketing@putnik.ch.PODACI O FIRMI

Naziv: Putnik GmbH
Adresa: Kasinostrasse 19
Grad: Arau CH-5000
e-mail: marketing@putnik.ch
Web: www.putnik.ch
Tel: +41 43 544 7007

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Doživi Atinu i drevnu Olimpiju - Kompanija EKO SERBIA organizuje veliku nagradnu igru

Poslovna Grupacija Hellenic Petroleum, čija je članica EKO Serbia, kao partneri Olimpijskog komiteta... Više...

PutujSigurno.rs staje na kraj prevarama turističkih agencija

PutujSigurno.rs - jedini portal sa iskrenim iskustvima putnika i mogućnošću ocenjivanja rada turističkih... Više...

Agencija "Travel Boutique" - nova adresa za nove inspiracije

Od 1. septembra 2014. godine, agencija "Travel Boutique", nalazi se na novoj beogradskoj adresi,... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed