Dobrodošli u V.I.P. VILU, najnoviju letnju party destinaciju u Beogradu

Beograd, 23. Juli 2012. PR Objave: Najava -

Dobrodošli u V.I.P. VILU, najnoviju letnju party destinaciju u Beogradu

Agencija "Blumen group" i MTV Srbija, za sve istinske hedoniste i ljubitelje vrelog letnjeg provoda, 3. avgusta otvaraju vrata ekskluzivne V.I.P. VILE sa bazenom u luksuznom beogradskom naselju Dedinje.

Agencija "Blumen group" i MTV Srbija, za sve istinske hedoniste i ljubitelje vrelog letnjeg provoda, 3. avgusta otvaraju vrata ekskluzivne V.I.P. VILE sa bazenom u luksuznom beogradskom naselju Dedinje.

Pod sloganom "Budi i ti V.I.P.", posetioci će tokom celog avgusta moći da uživaju u čak 23 žurke, uz najbolje DJ-eve, koktele i razna pića po ubedljivo najnižim cenama u Beogradu.

Od 3. do 29. avgusta na žurkama u VIP VILI, gosti će biti mnogobrojni mladi poslovni ljudi, sportisti, ličnosti iz modnog sveta i poznate ličnosti iz sveta šoubiznisa.

Vila će biti otvorena svakim danom osim ponedeljka, a program će trajati 12 sati dnevno, od 11.00h do 23.00h, izuzev petka i subote kada se V.I.P. VILA pretvara u Weekend Club House, a žurke će trajati do 04.00h ujutro.

Šta posetioce očekuje u V.I.P. VILI?
Dnevno opuštanje kreće već od 11.00h ujutro uz "Morning Chill" uživanje pored bazena i sunce uz prvu jutarnju kafu.
Već od 14.00h atmosfera se zagrejava uz "Girls just wanna to have fun" party na bazenu, sve do 19.00h. Na ovim žurkama serviraće se kokteli po promo cenama + koktel dana po specijalnoj ceni, dok će glavni barmen demonstrirati tehnike i trikove pravljenja koktela. Svi egzibicionisti moći će da poziraju pred objektivom fotoaparata, ali pod vodom, i da naprave svoj Underwater Portrait!
Od 19.00do 21.00h sledi "Sunset Extravaganza", kolektivno uživanje u zalasku sunca uz najbolja pića i koktele.
Svi ljubitelji noćnog kupanja radnim danom uživaće uz "Night swimming" party sa DJ-evima od 21.00h do 23.00h.
            
Vikend u V.I.P. vili počinje petkom petkom i do nedelje je rezervisan za vrele letnje "Weekend extravaganza" žurke uz DJ-eve, u posebnom ambijentu kuće, poput najboljih i najpoznatijih underground klubova.

Za ljubitelje noćnog kupanja, rezervisana su mesta pored bazena uz vino i koktele.

Gde nabaviti ulaznice?

Zbog velikog interesovanja ulaznice za žurke u V.I.P. VILI možete da rezervišete već od 20. jula slanjem e-maila na info@vipvilabeograd.com, dok će iste biti zvanično puštene u prodaju od 25. jula putem sajta Eventim.rs, na svim prodajnim mestima Eventima, a od 3. avgusta možete da ih kupite na licu mesta u V.I.P. VILI. Rezervacije se ne naplaćuju, i važe 15-20 minuta do početka eventa.

Cena dnevne ulaznice za sve žurke u VIP VILI biće 600 dinara, a ukoliko rezervišete svoju kartu na vreme uz nju ćete dobiti najbolje mesto za opuštanje pokraj bazena u dvorištu V.I.P. VILE. Dnevna karta podrazumeva jedan ulazak u V.I.P VILU u toku jednog dana, a obezbeđuje vam kupovinu koktela i pića po promotivnim cenama, učestvovanje u nizu zanimljivih sadržaja i VIP ekskluzivne poklone naših sponzora.

Cena ulaznice za "Weekend extravaganza" žurke biće 800 dinara. Svi koji kupe ovu ulaznicu, dobijaju i jedan vaučer za besplatno piće.

U vili će biti organizovani i i specijalni eventi, čije cene će biti određene naknadno. Svi posetioci V.I.P. VILE koji kupe 3 i više karata za ove događaje, dobiće popust.
Ako ste spremni za novu dimenziju vrelih letnjih žurki, i nezaboravno iskustvo u najluksuznijem ambijentu ovog leta u Beogradu, spremite se, jer avgust se bliži!
V.I.P. VILA vas čeka!PODACI O FIRMI

Naziv: Blumen Group
Adresa: Milana Rakića 65a
Grad: Beograd 11000
Web: www.blumengroup.rs
Tel: +381 11 4082568
Kontakt osoba:
Ime: Marijana Dobrenović
Funkcija: Key Account Manager
Tel: +381 11 4082568
e-mail: marijana.dobrenovic@blumengroup.rs

Više...

Ključne reči

vip vila, letnja zabava

POVEZANI SADRŽAJI

Neverne Bebe U V.I.P. Vili

Nakon ekskluzivnog gostovanja "Nevernih beba" na otvaranju V.I.P. VILE na Dedinju, ova popularna... Više...

Neverne Bebe U V.I.P. Vili

Nakon ekskluzivnog gostovanja "Nevernih beba" na otvaranju V.I.P. VILE na Dedinju, ova popularna... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed