Domaći sajt za grupnu kupovinu Grupko.rs slavi godinu dana uspešnog rada

Beograd, 17. Juli 2012. PR Objave: Objava -

DomaÄi sajt za grupnu kupovinu Grupko.rs slavi godinu dana uspeÅ¡nog rada

Grupna kupovina putem interneta je, u poslednjih nekoliko godina, postala pravi svetski fenomen. Trend koji je prenet i u Srbiju, poslednjih godina, inicirao je pojavljivanje više desetina sajtova, koji se bave prodajom kupona, kojima se ostvaruju popusti na proizvode i usluge. Od oko 70-ak sajtova koji se trenutno nalaze na tržištu, prvih pet sajtova dele gotovo 70% kolača celokupne grupne kupovine.

Grupna kupovina putem interneta je,u poslednjih nekoliko godina, postala pravi svetski fenomen. Trend koji je prenet i u Srbiju, poslednjih godina, inicirao je pojavljivanje više desetina sajtova, koji se bave prodajom kupona, kojima se ostvaruju popusti na proizvode i usluge. Od oko 70-ak sajtova koji se trenutno nalaze na tržištu, prvih pet sajtova dele gotovo 70% kolača celokupne grupne kupovine.

Posle samo godinu dana rada, domaći sajt www.grupko.rs uspeo je da se pozicionira među prvih 5 servisa za grupnu kupovinu, i time dokaže da su kvalitetne i inovativne ponude, veliki popusti, kao i konstantna interakcija sa preko 80.000 korisnika na društvenim mrežama, osnovni preduslovi za uspeh u ovoj oblasti prodaje.

Sa više od 800 različitih firmi i preko 1.000 objavljenih ponuda sajt Grupko je okupio zavidnu bazu od oko 100.000 registrovanih korisnika koji su, u toku proteklih godinu dana, poručili 78.823 kupona. Ponude koji su se najviše prodavale su iz oblasti lepote i zdravlja, gde se posebno ističu one koje su vezane za kozmetičke i frizerske usluge, gde broj prodatih kupona premašuje cifru od preko 3.000.

Pored "standardnih" ponuda za ulepšavanje, negu, edukaciju, putovanja, gastronomiju i fitnes, korisnici su u sve češćoj potražnji i za "drugačijim" ponudama koje će im svakodnevnicu učiniti zabavnijom. Upravo iz tog razloga na sajtu Grupko se prošle nedelje, po prvi put u okviru koncepta grupne kupovine, pojavila dugo tražena ponuda za skakanje sa padobranom, čime je opet napravljen korak dalje u pomeranju granica inovativnosti i raznovrsnosti ponuda.

Osluškujući želje i potrebe korisnika, započeo je sa radom i poseban deo na sajtu pod nazivom Grupko Dućan gde se prevashodno objavljuju ponude sa popustima na proizvode, tehniku, opremu za domaćinstvo, garderobu, gedžete itd. Popusti za ove ponude su nešto manji ali je proširenjem ponuda na ove kategorije skrenuta pažnja muškog dela publike, koji postaju redovniji korisnici.

Sajt Grupko neretko daruje i poklone svojim korisnicima za svaki važan datum i za lojalnost našem sajtu, prilikom kupovine i praćenja na društvenim mrežama. Tako je ove nedelje aktuelno poklanjanje 1.000  poklon kupona, u čast Grupkovog prvog rodjendana.

Upoređujući prodaju deset portala grupne kupovine, sa najvećim procentom prodaje, primećuje se razlika i u prosečnim popustima, prema korisnicima, gde sajt Grupko prednjači sa čak 70% prosečnog popusta, a neretko i sa popustima preko 90%, što je jedna od najvećih prednosti prilikom odlučivanja korisnika na kupovinu na našem sajtu.
I, kao što korisnici sajtova za grupnu kupovinu vole da kažu: "Popusti se i uživaj"!PODACI O FIRMI

Naziv: Grupko doo
Adresa: Bukureška br. 15
Grad: Beograd 11000
e-mail: info@grupko.rs
Web: www.grupko.rs
Tel: 011/241 7661

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Jedinstvena prilika koja će uštediti hiljade dinara vašeg budžeta, ali ponuda je ograničena!

Jedinstvena ponuda najpopularnijih artikala iz kategorije rančeva, čizmi, pantalona i jakni sada... Više...

Počinje velika letnja akcija u Planet Bike-u

U svim prodavnicama Planet Bike-a, kao i prodavnicama izabranih dilera, 15. jula počinje velika... Više...

Pokloni za Novogodišnje praznike

Portal za grupnu kupovinu KupiMe.com je u decembru spremio veliki izbor atraktivnih ponuda za predstojeće... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed