Erste Banka predstavila novu filijalu u Novom Sadu u skladu sa najvišim ekološkim standardima

Novi Sad, 28. Juni 2012. PR Objave: Saopštenje -

Erste Banka predstavila novu filijalu u Novom Sadu u skladu sa najvišim ekološkim standardima

Novootvorena ekspozitura u ulici Narodnog fronta 23c u Novom Sadu, uređena je prema najvišim standardima bankarskog poslovanja i ekološki održivim principima. Po prvi put korišćeni reciklirani materijali i oprema. Nova filijala Erste Banke zameniće ekspozitiru u Balzakovoj 36.

Erste Banka a.d. danas je zvanično pustila u rad novu filijalu u Novom Sadu u ulici Narodnog Fronta 23c. Filijala Park City koja se nalazi u upravnoj zgradi banke spada u veće filijale po površini i broju zaposlenih, a uređena je prema najvišim standardima bankarskog poslovanja koje propisuje Ersta Grupa i ekološki održivim principima. Nova filijala će zameniti staru ekspozituru u Balzakovoj 36 koja prestaje sa radom.

Prilikom planiranja i projektovanja filijale korišćene su usluge konzorcijuma Denkstatt tako da je objekat rađen u skladu sa ekološki održivim principima prema LEED sertifikaciji. Po prvi su korišćeni reciklirani materijali i re-use oprema. Kompletan nameštaj je urađen od materijala sa FSC sertifikatom, a korišćeni su ekološki etisoni i štedljive sijalice.

Građanima Novog Sada od danas su u okviru nove filijale dostupni svi proizvodi i usluge Erste Banke, uključujući usluge u domenu tekućih računa, domaćeg i međunarodnog platnog prometa, dinarske i devizne štednje, pogodnosti u korišćenju platnih kartica, osiguranja, a građani će na raspolaganju imati i usluge kreditnih savetnika.

U novootvorenoj filijali nalaziće se i prostorije kompanije S-Leasing-a još jedne članice Erste Grupacije u Srbiji koja klijentima nudi usluge lizinga pokretnosti - putničkih i teretnih vozila, mašina i opreme za proizvodnju,proizvodnih linija, građevinske opreme, mehanizacije i dr.

U skladu sa važećim propisima, filijala ima rampu za osobe sa posebnim potrebama, kao i platformu ispred ulaza adekvatnih dimenzija koje omogućavaju osobama u kolicima da koriste usluge Banke.PODACI O FIRMI

Naziv: Erste Bank a.d. Novi Sad
Adresa: Bulevar Milutina Milankovića 11b
Grad: Beograd-Novi Beograd 11070
Web: www.erstebank.rs
Tel: +381 (0) 11 201 5010

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Za čistiji vazduh i pogodnu urbanu mobilnost Goodyear je razvio konceptualni pneumatik Oxygene

Očekuje se da će do 2050. godine više od dve trećine svetske populacije živeti u gradovima,... Više...

Erste volonteri na Beogradskom Festivalu cveća

Zaposleni Erste Banke pomažu zdrav i kreativan razvoj dece i poklanjaju 1000 sadnica čuvarkuća... Više...

Erste Banka i BCIF sedmu godinu zaredom raspisuju konkurs za program donacija "Centrifuga"

Do sada podržano 42 projekta iz 25 gradova Srbije. Prvi put raspisan konkurs za Centrifugu+. Dosadašnje... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed