Sergej Bubka posetio Smederevo

Beograd, 30. April 2012. PR Objave: Saopštenje -

Sergej Bubka posetio Smederevo

Legenda svetske atletike, nosilac svetskog rekorda u skoku motkom i potpredsednik Međunarodne atletske asocijacije Sergej Bubka, danas je posetio Smederevo. Najpre je u Skupštini grada Smedereva održan prijem kod gradonačelnika Predraga Umičevića na kome su pored Bubke prisustvavali i predsednik Atletskog saveza Srbije Veselin jevrosimović i generalni sekretar Slobodan Branković.

Legenda svetske atletike, nosilac svetskog rekorda u skoku motkom i potpredsednik Međunarodne atletske asocijacije Sergej Bubka, danas je posetio Smederevo.
Najpre je u Skupštini grada Smedereva održan prijem kod gradonačelnika Predraga Umičevića na kome su pored Bubke prisustvavali i predsednik Atletskog saveza Srbije Veselin jevrosimović i generalni sekretar Slobodan Branković.

Nakon toga, u Smederevskoj tvrđavi, na mestu gde će se izgraditi nova atletska staza, gradonačelnik se obratio predstavnicima medija, lokalne samouprave, atletičarima i ostalim gostima, najavivši zvanično postavljanje kamena temeljca: "Nakon izgradnje olimpijskog bazena i streljane, grad Smederevo će imati i atletsku stazu koja će dobiti naziv upravo po Sergeju Bubki i time će se u velikoj meri poboljšati sportska infrastruktura grada."

"Ovo je savršen vid saradnje lokalne samouprave i Atletskog saveza Srbije koji je kao rezultat doneo novu atletsku stazu, što će biti od velikog značaja za atletski sport i sport generalno na teritoriji grada Smedereva", izjavio je predsednik ASS Veselin Jevrosimović i zajedno sa gradonačelnikom Predragom Umičevićem i Sergejom Bubkom postavio kamen temeljac.

"Velika mi je čast da se ovaj objekat nazove baš po meni i siguran sam da će doprineti popularizaciji atletskog sporta pogotovo kod omladine. Srbija je zemlja sa velikom sportskom tradicijom i ovo će biti još jedan korak ka razvoju atletike", naglasio je Sergej Bubka.

U povratku, čelnici ASS su sa gospodinom Bubkom posetili Vojnu akademiju, tačnije mesto gde će se izgraditi prva atletska dvorana u Srbiji. Tu su ih dočekali načelnik Vojne akademije general major dr Mladen Vuruna i direktor Inspektorata Ministarstva odbrane general potpukovnik Aleksandar Živković. "Ovo će biti pravi atletski kompleks, jer pored dvorane, Vojna akademija ima atletski stadion i još jedan stadion za duga bacanja.", izjavio je Bubka.

Pre nego što je otišao na aerodrom, Sergeja Bubku, Veselina Jevrosimovića i Slobodana Brankovića primio je potpredsednik Vlade Republike Srbije Ivica Dačić.PODACI O FIRMI

Naziv: ComTrade
Adresa: Savski Nasip 7
Grad: Beograd 11000
e-mail: info.rs@comtrade.rs
Web: www.comtrade.com/rs
Tel: +381 11 201 56 00
Kontakt osoba:
Ime: Tatjana Ferendino
Funkcija: Public Relations Manager
Tel:
e-mail: Tatjana.Ferendino@comtradegroup.com

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Kompanija ComTrade potpisala ugovor o stipendiranju priprema Emira Bekrića za OI u Riju

U prostorijama Kompanije ComTrade-a danas je potpisan sponzorski ugovor sa Atletskim savezom Srbije... Više...

Promocija monografije slavnog domaćeg atletičara Franje Mihalića

Promocija monografije slavnog domaćeg atletičara Franje Mihalića,koja će se održati 9.marta... Više...

Olimpijci zaštitna lica kompanije Merkator S

Zlatni sponzor olimpijskog tima Srbije, kompanija Merkator, predstavila je olimpijce Srbije koji... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed