VULCO karavan u Vojvodini!

Beograd, 19. April 2012. PR Objave: Saopštenje -

VULCO karavan u Vojvodini!

Kompanija Goodyear, najveći svetski proizvođač pneumatika, organizovala je Vulco karavan – revijalnu vožnju svojih automobila i druženje Vulco partnera sa teritorije cele Srbije. U karavanu je učestvovalo 43 servisera Vulco mreže koji su vozili kroz Vojvodinu i posetili svoje kolege u Zrenjaninu, Temerinu, Kuli i Subotici.

Kompanija Goodyear, najveći svetski proizvođač pneumatika, organizovala je Vulco karavan - revijalnu vožnju svojih automobila i druženje Vulco partnera sa teritorije cele Srbije. U karavanu je učestvovalo 43 servisera Vulco mreže koji su vozili kroz Vojvodinu i posetili svoje kolege u Zrenjaninu, Temerinu, Kuli i Subotici.

Vulco karavan je tradicionalna akcija kompanije koja se organizuje sa ciljem jačanja robne marke Vulco, kao i rasta prepoznatljivosti Vulco servisa i robnih marki pneumatika. Karavan se vozi peti put od kako je osnovana mreža i do sada je prošao kroz sve delove zemlje.

"Vulco partner je deo velike porodice i siguran je da iza njega stoji najveći svetski proizvođač pneumatika. Svojim partnerima obezbeđujemo sinhronizovan nastup na tržištu kao i svaku vrstu tehničke, prodajne i marketinške podrške. Vulco partner je lojalan i na osnovu ostvarenih rezultata ima odgovarajuću satisfakciju. Vozači zaista veruju Vulco serviserima jer mogu na jednom mestu da kupe veoma kvalitetne pneumatike robnih marki Goodyear, Dunlop, Fulda i Sava, koji će biti stručno montirani, zatim da dobiju kompletnu uslugu vezanu za pneumatike kao i kvalitetnu uslugu brzog servisa.", izjavio je Vlastimir Bukvić, specijalista za razvoj maloprodaje kompanije Goodyear za tržište Srbije.

Dvodnevnim druženjem Vulco lanac želi da podseti i na uspešan početak 2012. godine, te povećanje prodaje u odnosu na isti period prošle godine. Sa željom da se taj trend nastavi, Vulco serviseri, pouzdani i stručni, biće uvek uz svoje klijente da daju punu podršku, kao i svaki put do sada.PODACI O FIRMI

Naziv: PR Komunikacije Hill & Knowlton
Adresa: Ušće bb
Grad: Beograd-Novi Beograd 11073
e-mail: office@prhillandknowlton.com
Web: www.prhillandknowlton.com
Tel: + 381 (0)11 71 55 139
Kontakt osoba:
Ime: Emina Ferizović
Funkcija: Account Director
Tel:
e-mail: eferizovic@prhillandknowlton.com

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Novi pneumatici za prikolice obezbeđuju izvrsnu mobilnost u zimskim uslovima

Najnoviji pneumatici za prikolice Goodyear, Dunlop, Sava i Fulda voznim parkovima omogućavaju brojne... Više...

Goodyear Blimp - legenda koja se nakon više od 30 godina vraća u evropski moto-sport

Prošlog vikenda je nad prestižnom trkom 24 časa Le Mana ponovo letela legendarna vazdušna letelica... Više...

Goodyear u iščekivanju rekordnih brzina na 24 časa Le Mana

Goodyear se nakon više od deset godina vraća na jednu od najprestižnijih trka na svetu 24 časa... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed