Marketing Focus peti put za redom u organizaciji AIESEC-a

Beograd, 13. Februar 2012. PR Objave: Najava -

Marketing Focus peti put za redom u organizaciji AIESEC-a

"Marketing Focus" je jedan od projekata AIESEC-a, koji se organizuje, tradicionalno, već peti put za redom. Projekat je edukativnog karaktera i teži da poveže studente sa ovim sektorom privrede i razvije njihove veštine kroz najkvalitetniju edukaciju i praksu.

"Marketing Focus" je jedan od projekata AIESEC-a, koji se organizuje, tradicionalno, već peti put za redom. Projekat je edukativnog karaktera i teži da poveže studente sa ovim sektorom privrede i razvije njihove veštine kroz najkvalitetniju edukaciju i praksu. Cilj je da se studentima približe aktuelni trendovi iz sfere marketinga, da se kroz praktične situacije unaprede znanja i podigne svest o neophodnosti marketinga u modernom vremenu. Projekat se sastoji iz dva dela: konsultantske kuće koja je sada počela sa radom i konferencije koja će biti organizovana u aprilu.

Konsultantska kuća obuhvata niz radionica i edukacija na temu marketinga. Ove godine konsultantska kuća je organizovana za studente iz inostranstva. Praktikanti iz različitih zemalja sveta će pohađati niz edukacija na teme poput prodaje, izrade marketing plana, grafičkog dizajna, konsaltinga, rada u timu. Neke od firmi koje će držati edukacije su marketing agencije, AgitPROP i Pro PR. Za sada je poznato da studenti dolaze iz Rumunije, Poljske i Italije. Oni će od početka februara do kraja marta, ukupno šest nedelja, raditi u pet malih i srednjih preduzeća, kao što su DirectaLine i KimTec. Učestvovaće u izradi analiza i istraživanja, i na kraju pokušati na doprinesu konkurentnosti preduzeća konkretnim rešenjima i strategijama.

Za vise informacija pogledajte sajt www.ef.aisec.org.rs

AIESEC je međunarodna platforma namenjena mladim ljudima koji teže da otkriju i razviju sopstvene potencijale kako bi imali pozitivan uticaj na društvo. Od 1948. godine AIESEC stvara mlade lidere u preko 111 zemalja sveta, radeći u partnerstvu sa kompanijama i univerzitetima. Poseduje inovativni proces razvoja koji je sastavljen od izuzetnog liderskog iskustva i globalnog programa razmene.PODACI O FIRMI

Naziv: AIESEC na Ekonomskom fakultetu
Adresa: Kamenička 6
Grad: Beograd 11000
e-mail: office@aiesec.org.rs
Web: www.aiesec.org.rs
Tel: +381.11.262.1455
Kontakt osoba:
Ime: Maja Todorović
Funkcija: Marketing & PR manager
Tel:
e-mail: maja.todorovic@aiesec.net

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

BLUMEN AKADEMIJA - Nauči da pobediš!

U toku je upis prve grupe polaznika na BLUMEN AKADEMIJU, osnovanu na zahtev velikog broja menadžera... Više...

BeotelNet je novi vlasnik BeoNET-a

Kompanija BeotelNet ISP koja na tržištu Srbije nudi usluge interneta, digitalne televizije, fiksne... Više...

Kako privući nove kupce?

Zanima Vas kako da privučete nove kupce? Želite da privučete što veći broj ljudi koji ne mogu... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed