Srce nosimo javno - ACTiviraj se i ponesi ga!

Beograd, 31. Januar 2012. PR Objave: Najava -

Srce nosimo javno - ACTiviraj se i ponesi ga!

Oni su pokazali ljubav onima kojima je najpotrebnija! Oni će postati najlepša uspomena onima koji su najugroženiji! Oni su pokazali primerom da žele bolji svet za sebe i svoju decu! SRCE NOSIMO JAVNO! ACTiviraj se i ponesi ga!

Projekat ACT!iviraj se jedan je od humanih projekata AIESEC-a i koncentriše se na socijalnu inkluziju dece bez roditeljskog staranja i osoba blaže ometenih u razvoju. Ove godine projekat se organizuje po četvrti put i trajaće u periodu od decembra 2011. do maja 2012. godine.

Članovi projekta ACT!iviraj se su početkom januara počeli sa organizacijom radionica zabavnog i edukativnog karaktera za decu iz domova "Jovan Jovanović Zmaj", "Drinka Pavlović", "Dragan Filipović Jusa" kao i za članove društva za pomoć osobama ometenim u razvoju "Stari Grad". Radionice se održavaju dva puta nedeljno i vodi ih petnaest volontera, koji na kreativan i zanimljiv način pokušavaju da podstaknu kod dece timski duh, a koje su za ovu svrhu obučili profesionalni defektolozi. Preko stotinu dece pohađa ove radionice koje im svaki put izmame osmeh na lice i ulepšaju im dan.

Kao sastavni deo projekta organizuju se i radionice za generacije četvrtog razreda u osnovnim školama "Vuk Karadžić" i "Mihailo Petrović Alas" na temu tolerancije i različitosti sa ciljem da mlađa populacija nauči da se ova deca ne razlikuju od druge i time da se postigne bolja integracija ove dece u društva svojih vršnjaka.

AIESEC je međunarodna platforma namenjena mladim ljudima koji teže da otkriju i razviju sopstvene potencijale kako bi imali pozitivan uticaj na društvo. Od 1948. godine AIESEC stvara mlade lidere u preko 107 zemalja sveta, radeći u partnerstvu sa kompanijama i univerzitetima. Poseduje inovativni proces razvoja koji je sastavljen od izuzetnog liderskog iskustva i globalnog programa razmene.PODACI O FIRMI

Naziv: AIESEC na Ekonomskom fakultetu
Adresa: Kamenička 6
Grad: Beograd 11000
e-mail: office@aiesec.org.rs
Web: www.aiesec.org.rs
Tel: +381.11.262.1455
Kontakt osoba:
Ime: Maja Todorović
Funkcija: Marketing & PR manager
Tel:
e-mail: maja.todorovic@aiesec.net

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Tematske radionice o digitalnim komunikacijama

Kompanija Atos organizovaće tokom narednih mesec dana specijalizovane radionice iz oblasti savremenih... Više...

Kreativno zagrevanje za novi početak

U subotu, 01. septembra, na I spratu TC Sad Novi Bazaar, sa početkom u 12h, biće održana kreativna... Više...

"Čaj Či" stilske vežbe svakog četvrtka u Šumatovačkoj

U Šumatovačkoj se svakog četvrtka od 21h organizuje besplatno prikazivanje filmova u okviru stilskih... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed