Agrobiznis forum za studente - ostvari svoje ideje

Beograd, 02. Novembar 2011. PR Objave: Saopštenje -

Agrobiznis forum za studente - ostvari svoje ideje

2. novembra 2011.godine na Poljoprivrednom fakultetu u Beogradu, biće održan "Agrobiznis forum" koji organizuje studentska organizacija AIESEC. Forum će svečano otvoriti delegacija Ministarstva omladine i sporta. On će se održati u vidu jednodnevnog sajma kompanija i interaktivnih predavanja i radionica. Na sajmu kompanija će firme: PKB Korporacija-generalni pokrovitelj, Almex-partner i učesnice: Interkomerc, Superior Seed i Pantelić d.o.o.. Studenti mogu doneti svoj CV.

2. novembra 2011.godine na Poljoprivrednom fakultetu u Beogradu, biće održan "Agrobiznis forum" koji organizuje studentska organizacija AIESEC. Generalna tema seminara biće "Moderno poljoprivredno poslovanje" i kakvo znanje i veštine su potrebne da bi postao lider u argobiznisu u Srbiji.

"Agrobiznis forum" će svečano otvoriti delegacija Ministarstva omladine i sporta koje je podržalo ovaj projekat. On će se održati u vidu jednodnevnog sajma kompanija i interaktivnih predavanja i radionica. Na sajmu kompanija će firme: PKB Korporacija kao generalni pokrovitelj, Almex kao partner i učesnice: Interkomerc, Superior Seed i Pantelić d.o.o., u prepodnevnim časovima na svojim štandovima u holu zgrade fakulteta biti dostupne studentima za sva pitanja i kontakte, a studenti će imati jednistvenu priliku da ostave svoje CV i popričaju sa menadžerima kompanija koji će rado odgovarati na sva pitanja studenata.

U popodnevnim časovima firme će održati predavanja i kreativne radionice gde će na direktan način preneti svoja iskustva u poslovanju i sve ono što je potrebno kako bi budući stručnjaci iz oblasti poljoprivrede stekli inovativna znanja. Neke od tema su: Finansijska podrška poljoprivrednim proizvodjačima, Razvoj seoskog turizma, Tržište poljoprivredno-prehrambenih proizvoda, Konkuretnost poljoprivrednih proizvodjaća u Srbiji, Problem zaposlenja.

Drugi po redu, "Agrobiznis forum" je projekat koji omogućava studentima da direktno komuniciraju sa predstavnicima firmi iz oblasti modernog poslovanja u poljoprivredi koji duži niz godina uspešno posluju u Srbiji i inostranstvu.PODACI O FIRMI

Naziv: AIESECAlfa
Adresa: Palmira Toljatija 3
Grad: Beograd 11070
e-mail: office@alfa.aiesec.org.rs
Web: www.alfa.aiesec.org.rs

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Sberbank partner za uspešnu setvu i bolji rod

Sberbank Srbija je u susret prolećnoj setvi pripremila posebne uslove kredita za obrtna sredstva... Više...

ProCredit banka predstavila svoju ponudu na novosadskom Sajmu poljoprivrede - Siguran oslonac za investicije poljoprivrednika

Široki spektar investicionih i subvencionisanih kredita, kao i kredita za unapređenje energetske... Više...

Sigurna podrška uz pravog partnera - Sberbank Srbija nudi subvencionisane kredite za poljoprivredu

Na 83. Međunarodnom sajmu poljoprivrede koji će se održati od 14. do 20. maja u Novom Sadu, Sberbank... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed