Dani Liderstva u Novom Sadu

Novi Sad, 01. Oktobar 2011. PR Objave: Najava -

Dani Liderstva u Novom Sadu

U okviru projekta Novi Lideri studentske organizacije AIESEC, u Novom Sadu će se održati Dani Liderstva 7.-8. oktobra na Fakultetu tehničkih nauka. Pozivaju se svi društveno aktivni srednjoškolci i studenti da učestvuju na besplatnim radionicama liderstva i panel diskusiji sa poznatim liderima iz svog okruženja.

Studentska organizacija AIESEC već šestu godinu zaredom kroz projekat Novi Lideri pokušava da razvije svest kod mladih da su oni nosioci promene. AIESEC je najveća međunarodna studentska organizacija koja omogućava mladim ljudima da otkriju i razviju liderske potencijale kako bi imali pozitivan uticaj na društvo. Priliku da razviju svoje liderske veštine i čuju poznate svetske i domaće lidere, imaće svi aktivni mladi Srbije od 17-27 godina.

Ako želiš da stekneš, ali i podeliš znanja, vizije i celijeve i da razviješ svoje sposobnosti, prijavi se na besplatnu radionicu Programa razvoja lidera 07. oktobra ovde. Tu ćeš unaprediti sebe, saznati šta možeš bolje, razmenićeš iskustva, upoznati sebi slične, ali i različite. Mnogi aktivni mladi su već potvrdili svoj dolazak, između ostalih i članovi organizacija ELSA, EESTEC, PSANS, ESTIEM, BEST i AEGEE.

U subotu 08. oktobra imaćeš priliku da čuješ druge kako su preuzeli inicijativu i napravili promenu! Poslušaj predstavnike organizacija koje prave promenu Dance4life, Strawberry Energy, Res polis i drugi. Ulaz je slobodan.

Centralni događaj projekta, tradicionalno je Konferencija Novih Lidera, - održava se od 07. - 08. novembra 2011. godine u Narodnoj banci Srbije. Panel diskusije sa poznatim govornicima, ali i intereaktivne radionice sa liderima iz različitih oblasti, omogućuju učesnicima konferencije da razmišljaju o svom liderskom potencijalu. Ove godine jedan od predavača je i Markus Orlovski (Marcus Orlovsky), poznati britanski govornik iz sveta biznisa i obrazovanja. Predavanja i radionice će biti držane na engleskom i srpskom jeziku.

Dođi na mesto gde se lideri sastaju. Upoznaj lidere sadašnjice i postani lider sutrašnjice!

Više informacija i prijave možete pronaći na našoj internet stranici: www.newleaders.org.rs i FB fan strani NewLeadersConference.PODACI O FIRMI

Naziv: AIESEC Srbija
Adresa: Kneza Miloša 47
Grad: Beograd
e-mail: office@aiesec.org.rs
Web: www.aiesec.org.rs

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Lokalne fondacije - ključ za unapređenje života u zajednici

Snaga svakog društva leži u snažnim zajednicama, a udruženim naporima građani mogu doprineti... Više...

Za hrabri iskorak - Žene koje pomeraju granice

Ženski aktivizam ima značajnu ulogu u procesu normalizacije odnosa na Zapadnom Balkanu Žene svojim... Više...

Prijavi se za New Leaders Conference

Konferencija „Novi lideri" će se šesnaestu godinu zaredom, održati 27. i 28. novembra. Namenjena... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed