Gradonacelnik Zrenjanina obišao radove na rekonstrukciji zatvorenog bazena

Zrenjanin, 22. Septembar 2011. PR Objave: Najava -

Gradonacelnik Zrenjanina obišao radove na rekonstrukciji zatvorenog bazena

Prvo značajno ulaganje u bazen u poslednjih 30 godina.

Grad Zrenjanin uložiće 50 miliona dinara u prvu fazu radova koja je u toku, a na proleće još 70 miliona dinara u totalnu rekonstukciju zatvorenog bazena kako bi ovaj prostor bio iz temelja obnovljen i spreman za korišćenje. Radovi na obnovi zatvorenog bazena započeti su tokom avgusta i veći deo radova već je okončan.

"Do sada je već izgrađena kotlarnica, postavljeni novi sistemi za grejanje i klimatizaciju, intenzivno se radi na rekonstrukciji školjki dečjeg i bazena za odrasle. Zahvaljujući novom sistemu grejanja i novoj kotlarnici, postići ćemo znatne uštede energije", istakao je dr Mileta Mihajlov, gradonačelnik Zrenjanina tokom današnjeg obilaska radova na bazenu.

Mihajlov je, takođe, podsetio da je za poslednjih 30 godina ova rekonstrukcija prvo i jedino ozbiljno ulaganje u ovaj sporski objekat, koji je iznedrio državne prvake i vrhunske sportiste.

Unutrašnji bazen u Zrenjaninu je prošle godine zatvoren po nalogu nadležne inspekcije, zbog dotrajalosti i nefunkcionalnosti. Građevinski fakultet u  Beogradu sačinio je 2008. godine studiju o stanju ovog objekta i obavestio nadležne gradske službe da je neophodna hitna sanacija. No, ni tada a ni pre tog upozorenja, nisu preduzete nikakve sanacione mere.

Bazen je bio zatvoren godinu dana i tokom tog perioda, Grad Zrenjanin je svakog meseca iz budžeta izdvajao pola miliona dinara za troškove njihovog prevoza na bazene u okolnim mestima. Uskoro će zrenjaninski plivači ponovo imati sve uslove za redovno treniranje.PODACI O FIRMI

Naziv: Imelda DOO
Adresa: Vase Carapica 24/3
Grad: Beograd 11000
e-mail: aleksandra.joksimovic@imelda.rs
Web: www.imelda.rs
Tel: +381 11 2635 605
Kontakt osoba:
Ime: Aleksandra Joksimovic
Funkcija: General Manager
Tel:
e-mail: aleksandra.joksimovic@imelda.rs

Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed