Uštede za korisnike BusPlus kartica kod Mobilne telefonije Srbije, Tempa i Erste Banke

Beograd, 17. Septembar 2011. PR Objave: Najava -

UÅ¡tede za korisnike BusPlus kartica kod Mobilne telefonije Srbije, Tempa i Erste Banke

Korisnici Bus Plus kartica mogu da ostvare značajne uštede prilikom kupovine robe široke potrošnje i korišćenja mobilnog telefona i bankarskih usluga kod partnera ovog sistema: Mobilne telefonije Srbije, Tempa i Erste Banke. Benefit program može da se upotrebljava i pre zvaničnog početka primene novog sistema naplate karata u GSP-u.

Korisnici Bus Plus kartica mogu da ostvare značajne uštede prilikom kupovine robe široke potrošnje i korišćenja mobilnog telefona i bankarskih usluga kod partnera ovog sistema: Mobilne telefonije Srbije, Tempa i Erste Banke. Benefit program može da se upotrebljava i pre zvaničnog početka primene novog sistema naplate karata u GSP-u.

Vlasnici BusPlus kartica koji su korisnici mt:s mreže, a prijave za benefit program, dobiće bonus dobrodošlice od 100 minuta za razgovore u mt:s mreži, 100 SMS poruka u domaćem saobraćaju i 100 MB za prenos podataka. Pored toga, svakog meseca u narednih godinu dana biće im na raspolaganju i mesečni bonusi za razgovore, poruke i pristup Internetu.

Po istom principu, Tempo centri u Beogradu, vlasnicima BusPlus kartice obezbeđuju popust od 5% na svaku kupovinu radnim danima. Potrošačima je na raspolaganju više od 20.000 različitih proizvoda, od prehrambenih, preko kućne hemije, proizvoda za ličnu higijenu, do tehnike i multimedije. Popust od 5% uz BusPlus važi od ponedeljka do petka, a Tempo Centri su non-stop otvoreni.

Erste Banka je uz BusPlus pripremila četiri promotivna paketa: dva za zaposlene i po jedan za penzionere i studente. Zaposlenima je na raspolaganju izbor između šestomesečnog besplatnog korišćenja osnovnih proizvoda uz mogućnost uzimanja kredita bez naknade, i beskamatnog korišćenja kreditne kartice tokom šest meseci. Penzioneri uz BusPlus mogu da dobiju kredit od 40 hiljada dinara po duplo nižoj kamatnoj stopi od standardne, a studenti će imati besplatan paket proizvoda.

Da bi se ostvarile jedna ili sve ove pogodnosti, potrebno je da se korisnik prilikom prijavljivanja za BusPlus karticu prijavi i za BusPlus benefit program. Korisnici koji su već izvadili nove kartice, a nisu izabrali benefit program, mogu to da učine naknadno.

Podsećamo da se BusPlus elektronske kartice mogu izvaditi i na lokacijama ove tri kompanije u Beogradu, i to u poslovnicama Telekoma Srbija na Trgu Nikole Pašića 7, Bulevaru umetnosti 16a, Bulevaru kralja Aleksandra 84, Terazijama 24, na Obilićevom vencu 2 i ulicama Goce Delčeva 36 i Požeškoj 66, Tempo centrima na Kvantašu i Vilinim Vodama, i filijalama Erste Banke na sledećim adresama: Ratka Mitrovića 158, Trešnjinog cveta 1 i Jurija Gagarina 32.

Detaljnije informacije o paketima sve tri kompanije nalaze se u posebnom dokumentu u prilogu mejla.PODACI O FIRMI

Naziv: Erste Bank a.d. Novi Sad
Adresa: Bulevar Milutina Milankovića 11b
Grad: Beograd-Novi Beograd 11070
Web: www.erstebank.rs
Tel: +381 (0) 11 201 5010

Više...

Ključne reči

erste banka, usteda, bus plus, gsp, gsp karte

POVEZANI SADRŽAJI

Pravilnim izborom teretnih pneumatika možemo da smanjimo emisije CO2

Goodyear, jedan od vodećih proizvođača pneumatika, ističe uticaj najnovijih dostignuća u razvoju... Više...

Testovi dokazali: Teretni pneumatici FUELMAX štede čak do 1,6 litara goriva na 100 kilometara

Goodyearovi pneumatici FUELMAX na testiranjima zabeležili odlične rezultate i značajne uštede... Više...

Inicijativa Toplana, lokalnih samouprava i ESCO kompanija: Neophodan zakonski okvir za partnerstvo javnog i privatnog sektora

"Investiranje privatnog kapitala u javni sektor je logičan korak u obnovi zastarelih grejnih sistema... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed