Konferencija Novih Lidera 2011

Beograd, 06. Septembar 2011. PR Objave: Poziv -

Konferencija Novih Lidera 2011

Studentska organizacija AIESEC već šestu godinu zaredom kroz ovaj projekat pokušava da razvije svest kod mladih da su oni nosioci promene. Sa sloganom, Mesto gde se lideri sastaju, centralni događaj, Konferencija Novih Lidera, – održava se od 07. - 08. novembra 2011. godine u Narodnoj Banci Srbije.

"New Leaders" je projekat koji sadrži niz edukativnih događaja u vidu predavanja, radionica i panel diskusija i na taj način budi liderstvo kod mladih. Osnovni cilj projekta je unapređivanje razumevanja značaja liderstva i liderskih veština među mladima u Srbiji. Tako će se formirati mreža budućih lidera, koja bi imala pozitivan uticaj na celokupno društvo naše zemlje.

Studentska organizacija AIESEC već šestu godinu zaredom kroz ovaj projekat pokušava da razvije svest kod mladih da su oni nosioci promene. Sa sloganom, Mesto gde se lideri sastaju, centralni događaj, Konferencija Novih Lidera, - održava se od 07. - 08. novembra 2011. godine u Narodnoj Banci Srbije.

Konferencija će se sastojati iz dela panel diskusija u kome će aktivni mladi od 17 do 27 godina imati prilike da diskutuju sa govornicima. Drugi deo konferencije podrazumeva radionice u kojima će učesnici moći kroz interakciju sa trenerima da steknu praktična znanja. Predavači na seminaru su istaknuti i uticajni lideri iz zemlje i inostranstva, iz različitih sfera društvenog, sportskog, naučnog, umetničkog života. Delegati će ove godine imati priliku da čuju i Markusa Orlovskog (Marcus Orlovsky), poznatog britanskog govornika iz sveta biznisa i obrazovanja.

U toku oktobra održavaće se jednodnevni seminari u cilju razvoja liderstva u 3 grada u Srbiji. Učesnici će biti članovi studentskih, srednjoškolskih i nevladinih organizacija. U okviru ovih seminara biće održana promocija konferencije, a samim tim i partnera, koji je podržavaju.

Nakon projekta biće organizovano svečano zatvaranje i proslava sa svim delegatima, partnerima i medijima.

Vašim učešćem na projektu osiguravate:

  • Pristup top talentima - uvid u bazu i interakcija sa najboljim delegatima, članovima različitih organizacija, koji se ističu i zanimaju za društvene teme, koji žele da se usavršavaju i budu lideri u oblasti kojom se bave.
  • Pozicioniranje brenda poželjnog poslodavca - Vizuelno pozicioniranje putem logoa na svim materijalima i direktan kontakt sa top talentima će dovesti do pozicioniranja Vaše kompanije kao najpoželjnije za budući posao.
  • Promociju - Promocija projekta podrazumeva pojavljivanja u štampanim medijima, na bilbordima, televiziji, radio stanicama i internet promociju.

Pozivamo Vas da se predstavite mladima kao lideri u svom poslovanju. Upoznajte lidere sutrašnjice već danas! Budite partneri projekta New Leaders 2011.

Više informacija možete pronaći na našoj internet stranici: www.newleaders.org.rsPODACI O FIRMI

Naziv: AIESEC Srbija
Adresa: Kneza Miloša 47
Grad: Beograd
e-mail: office@aiesec.org.rs
Web: www.aiesec.org.rs

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Lokalne fondacije - ključ za unapređenje života u zajednici

Snaga svakog društva leži u snažnim zajednicama, a udruženim naporima građani mogu doprineti... Više...

Za hrabri iskorak - Žene koje pomeraju granice

Ženski aktivizam ima značajnu ulogu u procesu normalizacije odnosa na Zapadnom Balkanu Žene svojim... Više...

Nove mogućnosti za razvoj filantropije

Globalna pandemija donela je novu realnost i brojne izazove za sve segmente društva. U takvim okolnostima... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed