Marketing Focus 2011

Beograd, 05. April 2011. PR Objave: Saopštenje -

Marketing Focus 2011

AIESEC i Privredna Komora Srbije Vas pozivaju da dođete i učestvujete! Internacionalna marketinška konferencija! Ukoliko je marketing tvoja strast dođi i saznaj tajnu uspeha vodećih marketinških kompanija!

Za nama su četiri uspešne godine gde su studenti učešcem na ovoj konferenciji postali svesniji, motivisaniji i spremniji za poslovni svet. Ne dozvoli da ti drugi prepričavaju nego i ti budi deo toga. Pred nama su dva intenzivna dana sa marketingom u fokusu, učestvuj!

AIESEC je međunarodna platforma namenjena mladim ljudima koji teže da otkriju i razviju sopstvene potencijale kako bi imali pozitivan uticaj na društvo. Od 1948. godine AIESEC stvara mlade lidere u preko 110 zemalja sveta, radeći u partnerstvu sa kompanijama i univerzitetima. Poseduje inovativni proces razvoja koji je sastavljen od izuzetnog liderskog iskustva i globalnog programa razmene.

Marketing Focus je jedan od važnijih projekata AIESECa koji će se ove godine dogoditi u prostorijama Privredne Komore Srbije na Terazijama. Konferencija je 7. i 8. aprila. Prvog dana planirana je panel diskusija na kojoj će govoriti predstavnici prestižnih marketinških kompanija iz Srbije i sveta. Za drugi dan je planirano osam manjih radionica sa različitim temama u okviru marketinga. U ovim radionicama  studenti će doći u interakciju sa menadžerima ovih kompanija i učestvovaće u različitim studijama slučaja.

Neke od kompanija učesnica su Grey Worldwide, Buzz Advertising i Ginger. Generalni sponzor konferencije je i ove godine GFK koji je četvrta najveća marketinška kompanija za vršenje marketinških istraživanja na svetu! Ovaj projekat je podržan i od strane CEI Fonda (Central European Initiative Fund).

Ova konferencija ima internacionalni karakter jer dolazi i veliki broj delegata iz inostranstva. Ne dozvoli da propustiš ovakvu priliku!PODACI O FIRMI

Naziv: AIESEC na Ekonomskom fakultetu
Adresa: Kamenička 6
Grad: Beograd 11000
e-mail: office@aiesec.org.rs
Web: www.aiesec.org.rs
Tel: +381.11.262.1455
Kontakt osoba:
Ime: Maja Todorović
Funkcija: Marketing & PR manager
Tel:
e-mail: maja.todorovic@aiesec.net

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Postani deo najveće globalne priče!

Ako želiš da unaprediš svoje studije, stekneš širok spektar znanja i veština, i upoznaš mnoge... Više...

Explore Your Career

Da li si se našao/la u situaciji da imaš neverovatnu želju za promenom i da imaš ogromnu potrebu... Više...

Upoznaj se sa organizacijom AIESEC!

Ovog proleća AIESEC ti pruža mogućnost da postaneš član najveće omladinske organizacije na... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed