Za vikend četvrtfinale Kup Srbije i prvi deo juniorskog Šampionata Srbije

Beograd, 19. Novembar 2010. PR Objave: Najava -

Za vikend Äetvrtfinale Kup Srbije i prvi deo juniorskog Å ampionata Srbije

Bogat vikend na kuglaškim Stazama u Srbiji. Odgraće se četvrtfinale ekipnog Kupa Srbije, kao i kvalifikacioni turniri pojedinačnih juniorskih Šampionata Srbije.

Bogat vikend na kuglaškim Stazama u Srbiji. Odgraće se četvrtfinale ekipnog Kupa Srbije, kao i kvalifikacioni turniri pojedinačnih juniorskih Šampionata Srbije.

U Kupu Srbije za kuglaše sastaće se Senta Visa prom - Beograd "Poštanska štedionica" (kuglana u Vrbasu) i Metalac (Gornji Milanovac) – Partizan (kuglana Spens u Novom Sadu). U preostala dva susreta igraće Niš put - Vrbas Dana (kuglana na Banjici u Beogradu) i Polet (Sombor) - Hajduk (Kula) na kuglani u Kljajićevu. Svi mečevi igraće se u nedelju 21. novembra od 11 časova.

U ženskoj konkurenciji, sve utakmice odigraće se u subotu 20. novembra, a parovi su: Apatin - Vrbas Dana (kuglana u Subotici od 16 časova), Pionir (Subotica) – EDB Beograd (kuglana Spens u Novom Sadu od 16 časova), Ada kompjuters (Novi Sad) - Vojvodina (Bačko Gradište) na kuglani u Banji Junaković od 16 časova i Putar Niš - Radnički (Novi Sad) na  kuglani na Banjici od 11 časova.

Pobednici četvrtfinalnih mečeva plasiraće se na fajnal for koji će se odigrati naproleće iduće godine.

Juniori i juniorke počinju borbe za pojedinačne titule. Domaćin omladincima je kuglana Sportskog fonda Cepter na Banjici u Beogradu i igraće se i u subotu i u nedelju. Osam najboljih sa ovog turnira plasiraće se za pojedinačno finale 18. decembra na kuglani u Banji Junaković. Na osnovu rezultata iz ova dva "bacanja" odrediće se i osvajači medalja u kombinaciji.

Omladinke će se okupiti na stazama u Vrbasu u nedelju 21. novembra. I ovde će osam najboljih steći pravo da igraju u pojedinačnom finalu 18. decembra u Banji Junaković, koje će se računati i za medalje u kombinaciji.

Prošle godine pojedinačne titule su osvojili Isidora Šibul (u dresu SPC Vojvodine) i Aleksandar Milinković (Niš put) dok su u kombinaciji slavili Maja Đukić (Radnički Novi Sad) i Radovan Vlajkov (Banat, Zrenjanin).PODACI O FIRMI

Naziv: Kuglaški savez Srbije
Adresa: Deligradska 27/III
Grad: Beograd 11000
Web: www.kuglanje.cilj.org
Tel: + 381 11 2645780

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Jagodina i Vojvodina igraju finale Kupa Srbije

Dugo nismo imali finale Kupa Srbije u kome akteri nisu Partizan ili Crvena Zvezda. Večeras se od... Više...

Podeljene titule srpskom podmlatku u kuglanju

Igor Kovačić (Crvena zvezda BN Bos) u konkurenciji juniora, Miloš Vojnović (Senta Visa prom)... Više...

Goran Čaluković i Ivana Ivanović pobednici u Kraljevu

Goran Čaluković, prvotimac superligaša Metalca iz Gornjeg Milanovca i Ivana Ivanović, kuglašica... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed