Nove prostorije Biciklističkog kluba Novi Sad

Beograd, 17. Novembar 2010. PR Objave: Saopštenje -

Nove prostorije BiciklistiÄkog kluba Novi Sad

Članovi Biciklističkog kluba Novi Sad renovirali su, uz pomoć sponzora, donatora i prijatelja kluba, nove prostorije u Ulici Despota Stefana 5 u Novom Sadu i po završetku višemesečnih obimnih radova priredili su i malu svečanost na kojoj su podelili zahvalnice svima koji su u ovaj poduhvat uložili rad, trud i sredstva.

Članovi Biciklističkog kluba Novi Sad renovirali su, uz pomoć sponzora, donatora i prijatelja kluba, nove prostorije u Ulici Despota Stefana 5 u Novom Sadu i po završetku višemesečnih obimnih radova priredili su i malu svečanost na kojoj su podelili zahvalnice svima koji su u ovaj poduhvat uložili rad, trud i sredstva.

Prostorije je svečano otvorila prof dr Aleksandra Mikić Novakov član Gradskog veća Novog Sada za zdravstvo, a prisustvovali su, između ostalih uglednih zvanica i Milan Đukić član Gradskog veća za obrazovanje sa kojim je klub sarađivao u akciji "Biciklizam u školama" i Sonja Končar Ničić načelnik Uprave za sport i omladinu Novog Sada. Generalni sekretar BS Srbije Petar Rokvić i predsednik BS Beograda Nebojša Popov su čestitali članovima kluba i uručili prigodne poklone predsedniku Nemanji Vajsu.

- Renoviranje je trajalo osam meseci i uložili smo mnogo slobodnog vremena i truda na čemu se zahvaljujem svim članovima –istakao je Nemanja Vajs. – Takođe, hvala prijateljima kluba, sponzorima i donatorima, kao i društveno sportskim organizacijama Grada Novog Sada na podršci i pomoći da uspešno završimo ovaj veliki posao. U svakom klubu, važne su prostorije, jer se tu okupljaju članovi pre i posle treninga, razmenjuju se iskustva, druže se...Uz kancelariju, u prostorijama od 47 kvadratnih metara su i radionica za popravku bicikala, svlačionica i sala za zimske treninge.

Radovi su počeli u martu 2010. Direktno su pomogli između ostalih "Bovira dekor komerc" (donacija ukrasne stiropor lajsne), Halogen (neonske cevi sa starterima), Alfa enterijer (lesonit ploče), HGP (lepak, glet masa, boje...ukupno 1.200 kg)... Nije izostala i komšijska pomoć. Od Servisa karburatora Biser dobijena je na pozajmicu mešalica za beton, od komšije Cveleta struja, Firma Umetnik je pomogla u popravci prozora. I, kako je na kraju dodao Nemanja Vajs, svi su pomogli po malo da se dobije mnogo i da klub vedrih i nasmejanih ljudi ima krov nad glavom...PODACI O FIRMI

Naziv: Biciklistički klub "Novi Sad"
Adresa: Temerinska 42
Grad: Novi Sad 21000
e-mail: info@novisadbike.com
Web: www.novisadbike.com
Tel: 021.63.30.732

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Sportski Garmin satovi koje koristi vojska SAD na MilitaryShop.rs

Pregledajte u e-trgovini MilitaryShop.rs izbor Garmin sportskih satova, čiji je prvi kupac bila... Više...

Sve spremno za Planet Bike MTB prvenstvo Srbije u Košutnjaku 21. jula

Dokazivali su se na domaćim i međunarodnim megdanima tokom sezone, ali potvrda forme i dominacija... Više...

Tri prva mesta Zorana Živkovića

Zoran Živković, biciklista kragujevačke Ciklomanije, osvojio je čak tri prva mesta na trkama... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed