Žolt Der ostavio dobar utsak na Tajvanu

Beograd, 28. Oktobar 2010. PR Objave: Objava -

Žolt Der ostavio dobar utsak na Tajvanu

Srpski profesionalac Žolt Der biciklista profi ekipe Partizan Srbija, vratio se sa Tajvana gde je bio na probi i razgovorima sa menadžerskom timom profi selekcija Džajant Azija.

Srpski profesionalac Žolt Der biciklista profi ekipe Partizan Srbija, vratio se sa Tajvana gde je bio na probi i razgovorima sa menadžerskom timom profi selekcija Džajant Azija.

- Na žalsot, nismo mogli da isupunimo ceo program trka zbog tajfuna koji je odložio skoro sve manifestacije. Vozili smo samo jednu trku od 60 km sa usponom na planinu od 2.000 metara. Pobedio je Španac Amets Čuruka  ispred Slovenca Valjaveca, ja sam završio na sedmom mestu, tako da sam, nadam se, ostavio dobar utisak - kaže Žolt Der. – Međutim, nismo ništa dogovorili, obećali su da će da mi se jave kada budu konačno sagledali situaciju sa sponzorima za narednu sezonu. U celini, uslovi koje sam postavio prihvatljivi su za njih i očekujem uskoro i konačan odgovor.

Svetska kriza dobro je prodrmala biciklistički sport. Žolt Der je  u toku boravka na Tajvanu, čuo mnoge priče i uverio se da u svakoj ima  dosta istine:

- Vozači iz SAD i Azije, pa i iz Evrope, nude da dođu u ekipu samo da bi vozili, praktično ne traže ni platu ni ugovor. To je strašno, bukvalno je srušen sistem i više nema nikavog kriterijuma vrednosti i kvaliteta. To nije dobro za svetski biciklizam i sigurno će naneti štetu ako potraje...

Loše vreme nije sprečilo pobednika ovogodišnje Lige Srbije u drumskom biciklizmu Žolta Dera da obiđe i neke znamenitosti Tajvana:

- Posetio sam i jednu od najviših zgrada na svetu Tajpej 101, obišao sam, koliko je bilo vremena i koliko mi je tajfun dozvolio, i grad. U celini, bio je ovo veoma lep izlet, organizatori su nam obećali da će nas okupiti u dogodine, sa nadom da će biti i bolje vreme.PODACI O FIRMI

Naziv: Biciklistički savez Srbije
Adresa: Terazije 35
Grad: Beograd 11000
e-mail: office@bss.rs
Web: www.bss.rs
Tel: +381 (0)11 32 34 616

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Sportski Garmin satovi koje koristi vojska SAD na MilitaryShop.rs

Pregledajte u e-trgovini MilitaryShop.rs izbor Garmin sportskih satova, čiji je prvi kupac bila... Više...

Sve spremno za Planet Bike MTB prvenstvo Srbije u Košutnjaku 21. jula

Dokazivali su se na domaćim i međunarodnim megdanima tokom sezone, ali potvrda forme i dominacija... Više...

Tri prva mesta Zorana Živkovića

Zoran Živković, biciklista kragujevačke Ciklomanije, osvojio je čak tri prva mesta na trkama... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed