Đurđić i Marić na Popovici voze počasni krug

Novi Sad, 08. Oktobar 2010. PR Objave: Saopštenje -

ÄurÄiÄ i MariÄ na Popovici voze poÄasni krug

Poslednja trka Lige Srbije u planinskom biciklizmu "MTB trofej Novog Sada" održaće se u subotu 9. oktobra na stazi na poznatom novosadskom izletištu Popovica.

Poslednja trka Lige Srbije u planinskom biciklizmu "MTB trofej Novog Sada" održaće se u subotu 9. oktobra na stazi na poznatom novosadskom izletištu Popovica.

Kako je sopštio Nebojša Vajs, predsednik kluba Novi Sad, organizatora trke (sa BS Srbije), očekuju se uzbudljiva nadmetanja na stazi koju svi učesnici poznaju, kao i dobar odziv.

U 11 časova startovaće mlađi kadeti (jedan krug, 5 km) i kadeti (dva kruga). Od 13 časova su trke za elitu i do 23 godine (šest krugova), juniore i masterse (po četiri kruga), žene – elita i juniorke (po dva kruga).

U generalnom plasmanu pred poslednju trku u kategoriji elita Bojan Đurđić (Radnički, Kragujevac) vodi sa210 bodova i pošto se za pobedu dobija 35 poena, već je obezbedio titulu, jer drugoplasirani Aleksa Marić (Crvena zvezda) ima 162 poena. Treće mestio pokušaće da sačuva Oliver Štrbac iz novosadskog Fanatika koji ima 136 poena.

Aleksa Marić vodi u konkurenciji biciklista do 23 godine sa 210 poena i takođe je nedostižan. Oliver Štrbac na drugom mestu ima 172 boda, dok trećeplasirani Akoš Brindza iz Kapriola (Bačka Topola) ima 154 bod i eventualnom pobedom na Popovici može da se domogne i drugog mesta.

Aleksandar Cvetković iz kragujevačkog Radničkog sa 144 boda vodi u juniorskoj kategoriji, gde je bitka za titulu i najneizvesnija. Drugi je Mirko Skandarski njegov drug iz kluba sa 140 poena, a treći Negovan Stanačkov iz Orlovca Sistem FTO iz Crne Trave sa 136 bodova. Zvaničan redosled u generalnom plasmanu znaće se tek kada se odbiju dva najslabija rezultata u sezoni, ali je jedino izvesno da će za Đurđića i Marića Popovica biti samo počasni krug jer su pobedili u svim trkama za Ligu ove sezone u svojim kategorijama!PODACI O FIRMI

Naziv: Biciklistički klub Novi Sad
Adresa: Temerinska 42
Grad: Novi Bečej 21000
e-mail: info@novisadbike.com
Web: www.novisadbike.com
Tel: +381 (0)21 6330 732

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Sportski Garmin satovi koje koristi vojska SAD na MilitaryShop.rs

Pregledajte u e-trgovini MilitaryShop.rs izbor Garmin sportskih satova, čiji je prvi kupac bila... Više...

Sve spremno za Planet Bike MTB prvenstvo Srbije u Košutnjaku 21. jula

Dokazivali su se na domaćim i međunarodnim megdanima tokom sezone, ali potvrda forme i dominacija... Više...

Tri prva mesta Zorana Živkovića

Zoran Živković, biciklista kragujevačke Ciklomanije, osvojio je čak tri prva mesta na trkama... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed