JobFair 10 - Kreiraj svoju budućnost!

Beograd, 20. Septembar 2010. PR Objave: Najava -

JobFair 10 - Kreiraj svoju buduÄnost!

"JobFair 10 – Kreiraj svoju budućnost!", sajam poslova za studente i diplomce tehničko-tehnoloških fakulteta, održaće se 1. i 2. novembra 2010. godine u Zgradi tehničkih fakulteta u Beogradu, Bulevar kralja Aleksandra 73. Organizatori ovog događaja, Udruženje studenata elektrotehnike Evrope - Istek Beograd (engl. EESTEC) i Udruženje studenata tehnike Evrope - Best Beograd, su neprofitne i apolitične organizacije u čijem radu učestvuju studenti na volonterskoj bazi.

"JobFair 10 – Kreiraj svoju budućnost!", sajam poslova za studente i diplomce tehničko-tehnoloških fakulteta, održaće se 1. i 2. novembra 2010. godine u Zgradi tehničkih fakulteta u Beogradu, Bulevar kralja Aleksandra 73.
Organizatori ovog događaja, Udruženje studenata elektrotehnike Evrope - Istek Beograd (engl. EESTEC) i Udruženje studenata tehnike Evrope - Best Beograd, su neprofitne i apolitične organizacije u čijem radu učestvuju studenti na volonterskoj bazi.

Šesti put zaredom, članovi udruženja, nastojaće da pomognu sadašnjim i budućim mladim inženjerima da dođu do zaposlenja ili stručnog usavršavanja u okviru svoje struke.

Studenti će imati priliku da putem anketa i neposrednog razgovora sa predstavnicima kompanija saznaju više o poslovima i praksama u ponudi. Takođe, biće im omogućeno da ostave lične i profesionalne podatke (CV) u elektronskoj bazi biografija koja će biti dostavljena kompanijama učesnicama Sajma. Kao i proteklih godina, planirana su brojna predavanja, tribine i treninzi koji će studentima pomoći da efikasnije predstave svoje lične i profesionalne kvalitete poslodavcima.

Ove godine Sajam će po prvi put imati nacionalni karakter, tako da će i studenti Univerziteta u Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu, imati priliku da posete Sajam, ostave podatke u bazi biografija i predstave se kompanijama.

Značaj Sajma u proteklom periodu prepoznali su Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije, Privredna komora Srbije, Nacionalna služba za zapošljavanje, Skupština grada Beograda, rektor Univerziteta u Beogradu, dekani svih tehničko-tehnoloških fakulteta Univerziteta u Beogradu i mnogi drugi.PODACI O FIRMI

Naziv: JobFair 10 - Kreiraj svoju budućnost!
Grad: Beograd
Kontakt osoba:
Ime: Milica Stupar
Funkcija: Koordinator za odnose sa javnošću
Tel: 064/222-99-37
e-mail: milica.stupar@eestec.etf.rs

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

BEST Beograd i ove godine organizuje AIBG - intenzivno studentsko programersko takmičenje

Ovog decembra, u noći između 9. i 10. lokalna grupa Udruženja studenata tehnike Evrope, BEST Beograd... Više...

BEST Beograd i ove godine organizuje AIBG - intenzivno studentsko programersko takmičenje

Ovog decembra, u noći između 9. i 10. lokalna grupa Udruženja studenata tehnike Evrope, BEST Beograd... Više...

Međunarodni akademski seminar "The Big DATA Theory - Multiverse of Science"

Udruženje studenata tehnike Evrope, BEST Beograd, 18. put zaredom organizuje međunarodni akademski... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed