U kampu Streličarskog saveza Srbije u Vrnjačkoj banji 21 učesnik

Vrnjačka Banja, 31. Avgust 2010. PR Objave: Najava -

U kampu StreliÄarskog saveza Srbije u VrnjaÄkoj banji 21 uÄesnik

Streličarski savez Srbije organizovao je u Vrnjačakoj banji kamp talenata uz podršku Ministarstva omladine i sporta Srbije. Kamp vodi selektor reprezentcije za olimpik stil Miljko Čolović iz Niša, a u stručnom štabu su i Dragan Strelić (Košutnjak) i Ivan Tasić (Niš).

Streličarski savez Srbije organizovao je u Vrnjačakoj banji kamp talenata uz podršku Ministarstva omladine i sporta Srbije. Kamp vodi selektor reprezentcije za olimpik stil Miljko Čolović iz Niša, a u stručnom štabu su i Dragan Strelić (Košutnjak) i Ivan Tasić (Niš).

- U kampu je 21 mladi streličar i rad smo tako osmislili da uz teoretske časove iz streličarstva, kao i svakodnevne treninge, imamo i futing, tu su i razne sportske igre, ali upoznali smo polaznike i sa interesantnom sportskom disciplinom orijentiringom. Imamo mogućnost da koristimo i bazen i to je možda i najomiljeniji način da se provedu slobodni trenutci – kaže Dragan Stelić. – Okruženi smo pažnjom i gostoprimstvom osoblja hotela "Kazablanka", smeštaj je izvanredan, kao i ishrana i to mnogo pomaže da se naporan program rada u kampu lakše podnese.

Na spisku selektora Čolovića su: Luka Grozdanović, Vladimir Popović, Sara Milić, Milica Popović, Petar Stefanović, Mina Milenković, Jelena Čolović, Aleksandar Čolović, Marija Novaković, Nikola Dinić, Matija Milenković, Đorđe Stojanović (svi Niš), Stefan Strelić (Košutnjak), Petar Skenderović (K 2005), Miloš Đapić i Stefan Bogićević (Elit arčeri), Slobodan Forgo, Gavrilo Rašeta, Nemanja Grbić, Teodora Jakovljević i Marija Petrović (svi Pančevo).

- Ovo je dobar odziv i potvrda da se u klubovima, poslednjih godina, sve bolje radi sa mladim streličarima. Imamo 11 pionira i pionirki i po petoro učesnika u kadetskom i juniorskom uzrastu – istakla je generalni sekretar streličarskog saveza Srbije Darinka Timotijević. – Zahvaljujemo se Ministarstvu omladine i sporta Srbije, koje finansiranjem kampova izuzetno pomaže sportskim savezima jer bez kvalitetnog rada sa najmlađima, nema ni budućnosti u svakom sportu, pa i u streličarstvu.

Kamp je počeo 23. avgusta i trajao je do 31. septembra. Već 5. septembra mnogi od polaznika kampa učestvovaće na FITA 144 turniru koji organizuje klub Pančevo.PODACI O FIRMI

Naziv: Streličarski savez Srbije
Adresa: Ozrenska 39
Grad: Beograd 11000
e-mail: darasss@eunet.rs
Web: www.strelicarski-savez-srbije.org
Tel: +381 (0) 11 322 42 69

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Beocontrol prevoz putnika prevoznik Streličarskog saveza Srbije

31. avgusta 2013. godine u Budimpešti je održano finalna runda 3. centralno-evropskog takmičenja... Više...

Danilo Mioković otvorio šampanjac na Kupu knjeginje Jelisavete

Danilo Mioković, reprezentativac Pančeva pobedio je kompaund stilom (složeni luk, luk sa točkićiima)... Više...

Elit arčeri i Košutnjak domaćini Kupa knjeginje Jelisavete 19. septembra

Najmlađi beogradski streličarski klub "Elit arčeri" uz tehničku podršku kluba "Košutnjak" organizovaće... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed