Bojan Đurđić šampion Srbije u ap hilu

Beograd, 23. Avgust 2010. PR Objave: Saopštenje -

Bojan ÄurÄiÄ Å¡ampion Srbije u ap hilu

Reprezentativac kragujevačkog Radničkog Bojan Đurđić osvojio je šampionsku titulu na Prvenstvu Srbije u planinskom biciklizmu u disciplini ap hil održanom na Vlasini u organizaciji kluba Orlovac iz Crne Trave, a pod pokroviteljstvo Turističke organizacije Surdulice i uz podršku firmi Tončevgradnja - Surdulica, Banković, „Voda Rosa“ i Hidroelektrana na Vlasini.

Reprezentativac kragujevačkog Radničkog Bojan Đurđić osvojio je šampionsku titulu na Prvenstvu Srbije u planinskom biciklizmu u disciplini ap hil održanom na Vlasini u organizaciji kluba Orlovac iz Crne Trave, a pod pokroviteljstvo Turističke organizacije Surdulice i uz podršku firmi Tončevgradnja - Surdulica, Banković, "Voda Rosa" i Hidroelektrana na Vlasini.

Đurđić je na teškoj stazi od dva kilometra sa usponom i do 20 procenata pobedio mladog Aleksu Marića iz Crvene zvezde i Bugarina Todora Angelova (Lastavivca). Treće mesto u bodovljnju za Šampionat Srbije zauzeo je Oliver Štrbac iz Fanatika koji je stigao četvrti. Marić je najbolji vozač do 23 godine ispred Olivera Štrbca i Milana Nešića iz Orlovca.

Najbolja dama bila je Vanesa Durman iz Fanatika, drugo mesto pripalo je Nikoleti Mitrović a treće Ružici Šmelcerović (obe Orlovac).

Najbolji u trci juniora bili su Aleksandar Cvetković iz Radničkog (Kragujevac), Nemanja Glišić (BK Novi Sad) i Negovan Stanačkov iz Orlovca.

Kadetsku trku za titulu dobio je Marko Simijonović iz Orlovca, ispred Danijela Njiradija iz Kapriola (Bačka Topola) i Momčila Gajića iz novosadskog Fanatika.

Tri najuspešnija u kategoriji Mastersa bili su Branislav Matić iz Fanatika, Goran Ristić iz leskovačkog Aktavisa i Aleksandar Marić iz kragujevačkog Radničkog. U hobi fan klasi pobedio je Goran Antić, individualac iz Niša.

U nedelju 22. avgusta na Vlasini će se održati trka Lige Srbije u planinskom biciklizmu (disciplina kros kantri).PODACI O FIRMI

Naziv: Biciklistički savez Srbije
Adresa: Terazije 35
Grad: Beograd 11000
e-mail: office@bss.rs
Web: www.bss.rs
Tel: +381 (0)11 32 34 616

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Sportski Garmin satovi koje koristi vojska SAD na MilitaryShop.rs

Pregledajte u e-trgovini MilitaryShop.rs izbor Garmin sportskih satova, čiji je prvi kupac bila... Više...

Sve spremno za Planet Bike MTB prvenstvo Srbije u Košutnjaku 21. jula

Dokazivali su se na domaćim i međunarodnim megdanima tokom sezone, ali potvrda forme i dominacija... Više...

Tri prva mesta Zorana Živkovića

Zoran Živković, biciklista kragujevačke Ciklomanije, osvojio je čak tri prva mesta na trkama... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed