Bojan Đurđić šampion Srbije u ap hilu

Beograd, 23. Avgust 2010. PR Objave: Saopštenje -

Bojan ÄurÄiÄ Å¡ampion Srbije u ap hilu

Reprezentativac kragujevačkog Radničkog Bojan Đurđić osvojio je šampionsku titulu na Prvenstvu Srbije u planinskom biciklizmu u disciplini ap hil održanom na Vlasini u organizaciji kluba Orlovac iz Crne Trave, a pod pokroviteljstvo Turističke organizacije Surdulice i uz podršku firmi Tončevgradnja - Surdulica, Banković, „Voda Rosa“ i Hidroelektrana na Vlasini.

Reprezentativac kragujevačkog Radničkog Bojan Đurđić osvojio je šampionsku titulu na Prvenstvu Srbije u planinskom biciklizmu u disciplini ap hil održanom na Vlasini u organizaciji kluba Orlovac iz Crne Trave, a pod pokroviteljstvo Turističke organizacije Surdulice i uz podršku firmi Tončevgradnja - Surdulica, Banković, "Voda Rosa" i Hidroelektrana na Vlasini.

Đurđić je na teškoj stazi od dva kilometra sa usponom i do 20 procenata pobedio mladog Aleksu Marića iz Crvene zvezde i Bugarina Todora Angelova (Lastavivca). Treće mesto u bodovljnju za Šampionat Srbije zauzeo je Oliver Štrbac iz Fanatika koji je stigao četvrti. Marić je najbolji vozač do 23 godine ispred Olivera Štrbca i Milana Nešića iz Orlovca.

Najbolja dama bila je Vanesa Durman iz Fanatika, drugo mesto pripalo je Nikoleti Mitrović a treće Ružici Šmelcerović (obe Orlovac).

Najbolji u trci juniora bili su Aleksandar Cvetković iz Radničkog (Kragujevac), Nemanja Glišić (BK Novi Sad) i Negovan Stanačkov iz Orlovca.

Kadetsku trku za titulu dobio je Marko Simijonović iz Orlovca, ispred Danijela Njiradija iz Kapriola (Bačka Topola) i Momčila Gajića iz novosadskog Fanatika.

Tri najuspešnija u kategoriji Mastersa bili su Branislav Matić iz Fanatika, Goran Ristić iz leskovačkog Aktavisa i Aleksandar Marić iz kragujevačkog Radničkog. U hobi fan klasi pobedio je Goran Antić, individualac iz Niša.

U nedelju 22. avgusta na Vlasini će se održati trka Lige Srbije u planinskom biciklizmu (disciplina kros kantri).PODACI O FIRMI

Naziv: Biciklistički savez Srbije
Adresa: Terazije 35
Grad: Beograd 11000
e-mail: office@bss.rs
Web: www.bss.rs
Tel: +381 (0)11 32 34 616

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Sve spremno za Planet Bike MTB prvenstvo Srbije u Košutnjaku 21. jula

Dokazivali su se na domaćim i međunarodnim megdanima tokom sezone, ali potvrda forme i dominacija... Više...

Tri prva mesta Zorana Živkovića

Zoran Živković, biciklista kragujevačke Ciklomanije, osvojio je čak tri prva mesta na trkama... Više...

Marko Ćurčić pobedio na Novogodišnjem ciklo krosu

Marko Ćurčić, biciklista beogradskog "Progresiva" pobedio je u generalnom plasmanu u kategoriji... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed