Borisavljević u vremenu pobednika u Austriji

Beograd, 20. Avgust 2010. PR Objave: Obaveštenje -

BorisavljeviÄ u vremenu pobednika u Austriji

Selektor seniora Radiša Čubrić, koji vodi reprezentaciju na kadetskoj trci "Asvo jugentur" u Austriji, imao je samo reči hvale za vožnju Miloša Borisavljevića trećoj etapi u okolini Švarcaua od oko 80 km, iako je stigao na začelju glavne grupe.

Selektor seniora Radiša Čubrić, koji vodi reprezentaciju na kadetskoj trci "Asvo jugentur" u Austriji, imao je samo reči hvale za vožnju Miloša Borisavljevića trećoj etapi u okolini Švarcaua od oko 80 km, iako je stigao na začelju glavne grupe.

- Zauzeo je 83. mesto u vremenu pobednika Nemca Paskala Akermana koji je ima dve titule na šampionatu Nemačke na drumu i dve na pisti- kaže Čubrić. – Vozio je veći deo etape sa polomljenom žicom na točku ne znam kako je uspeo da se zadrži u glavnoj grupi. On je naš veliki talenat... Ostale vozače su, pošto su se vozili u završnici krugovi, sklonili sa staze, ali će voziti poslednju četvrtu etapu u okolin Bad Tacmandorfa, koja je i najteža na trci...

U trećoj etapi Akerman je odsprintao grupu od skoro 90 biciklista. Drugi je stigao Oskar Nisu (Estoniju), a treći je bio Danac Elijas Busk. Plasman ostalih srpskih biciklista: 127. Stefan Stefanović + 5,39 minuta zaostatka, 128. Marko Polumirac, 129. Luka Samardžić, 130. Aleksandar Mitić, 131. Luka Kotur, svi u vremenu Stefanovića.

U generalnom plasmanu nije došlo do promene. Roze majicu lidera nosi i dalje Belgijanac Veršuere, ispred Austrijanca Jegera i Danca Andersena. Plasman srpskih biciklista: 49. Borisavljević + 37 sekundi zaostaka, 93. Stefanović + 6,38, 127. Mitić + 39,53, 130. Polumirac + 44,53, 131. Kotur + 44,23, 139. Samardžić + 51,09 minuta zaostatka.PODACI O FIRMI

Naziv: Biciklistički savez Srbije
Adresa: Terazije 35
Grad: Beograd 11000
e-mail: office@bss.rs
Web: www.bss.rs
Tel: +381 (0)11 32 34 616

Više...

Ključne reči

biciklizam, kadetska trka

POVEZANI SADRŽAJI

Sportski Garmin satovi koje koristi vojska SAD na MilitaryShop.rs

Pregledajte u e-trgovini MilitaryShop.rs izbor Garmin sportskih satova, čiji je prvi kupac bila... Više...

Sve spremno za Planet Bike MTB prvenstvo Srbije u Košutnjaku 21. jula

Dokazivali su se na domaćim i međunarodnim megdanima tokom sezone, ali potvrda forme i dominacija... Više...

Tri prva mesta Zorana Živkovića

Zoran Živković, biciklista kragujevačke Ciklomanije, osvojio je čak tri prva mesta na trkama... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed