Trener Boban Marković oštro kritikovao sektora Stojiljkovića

Beograd, 17. Avgust 2010. PR Objave: Saopštenje -

Trener Boban MarkoviÄ oÅ¡tro kritikovao sektora StojiljkoviÄa

Boban Marković, trener u klubu "Bor 030" Bobane Veličković, seniorske evropske šampionke vazdušnim pištoljem iz Merakera ove godine i bronzane juniorke sa EŠ u Dovilu 2007, obratio se otvorenim pismom povodom postupaka selektora Zorana Stojiljkovića.

Boban Marković, trener u klubu "Bor 030" Bobane Veličković, seniorske evropske šampionke vazdušnim pištoljem iz Merakera ove godine i bronzane juniorke sa EŠ u Dovilu 2007, obratio se otvorenim pismom povodom postupaka selektora Zorana Stojiljkovića. Pismo prenosimo u celini:

"Odlazi Zorane i pomozi Streljačkom savezu Srbije da uspostavi etičke i moralane norme u svojim redovima, jer si ti to razorio.

Revoltiran izjavom čoveka koji je prisvojio dugogodišnji rad strelaca i klupskih trenera i krio svoju haotičnost i skroman rad u streljačkoj reprezentaciji Srbije iza evidentnih rezultata naših reprezentativaca, moram da reagujem. Postignute sjajne rezultate naših strelaca na nedavnom Prvenstvu sveta, savezni trener za pušku i pištolj (kako voli sebe da predstavlja), ovim pokušava da iskoristi na svoj ne etički i nemoralan način za jednog sportistu i razračuna se sa svima onima koji pokušavaju da sačuvaju streljački sport, klubove i sve pozitivno što su generacije stvarale.

Na žalost, mnogi nisu želeli da vide negativne strane ponašanja Zorana Stojiljkovića u ulozi saveznog trenera. Sportisti – strelci, kao je to specifično u našem sportu, svoje rezultate su gradili u svojim klubovima, sa ličnim trenerima i i nametali se prvom među jednakima, saveznom treneru, donoseći sa sobom u reprezentaciju i sve pozitivno što su stekli u svojim sredinama i klubovima.

To je obilato koristio pomenuti selekor i na svoj način pokušavao i donekle uspeo, ali samo donekle, da od reprezentativaca stvori poseban klan kako bi zaštito svoj "elitizam" koji je bio njegova lična brana u ostvarivanju ličnih interesa, pre svega materijalnih.

Uzimao je i delio nacionalna priznanja kao i novčane nagrade od onih strelaca i trenera u čijem stvaranju i radu nije imao nikakvog udela, koristeći i nedoslednost Uredbe vlade Srbije i to obilato i bezobzirno.

Protivnik svega pozitivnog u Streljačkom savezu Srbije, Pravilnika o stručnom radu, Pravilnika o raspodeli nagrada strelcima i trenrerima, protivi se i Regionalnom savezu Centralne Srbije, rečju protivi se svemu što je etičko, moralno i pozitivno.

Takav Zoran Stojiljković daje sebi za pravo da morališe i koristi veliki trud i rad strelaca, trenera i klubova i najveći uspeh srpskog streljaštva iskoristi za lični interes.

E, pa ne može gospodine savezni treneru za pušku i pištolj"!PODACI O FIRMI

Naziv: Streljački savez Srbije
Adresa: Službeni Put Zavoda 5
Grad: Beograd 11030
e-mail: office@serbianshooting.rs
Web: www.serbianshooting.rs
Tel: +381 11 3058-571

Više...

Ključne reči

streljastvo

POVEZANI SADRŽAJI

Tri pojedinačne titule Pančevcima na Prvenstvu Vojvodine MK oružjem

Od četiri, strelci Pančeva, osvojili su tri pojedinačne titule na Prvenstvu Vojvodine za za kadetski... Više...

Konferencija za medije povodom Šampionata sveta u streljaštvu

Pozivamo vas na konferenciju za medije povodom Šampionata sveta u streljaštvu (gađanje glinenih... Više...

Juniori drugi puškom na "Olimpijskim nadama" u Njitri

Juniori drugi puškom na "Olimpijskim nadama" u Njitri sa rezultatom 1.766 krugova boljim od državnog... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed