Na prvoj prozivici selektora Mirka Čukvasa 13 igračica

Beograd, 11. Avgust 2010. PR Objave: Saopštenje -

Na prvoj prozivici selektora Mirka Äukvasa 13 igraÄica

Selektor ženske seniorske kuglaške reprezentacije Srbije Mirko Čukvas, održao je prve pripreme u Somboru i Kljajićevu gde su reprezentativke trenirale na kuglani "Gagović sport".

Selektor ženske seniorske kuglaške reprezentacije Srbije Mirko Čukvas, održao je prve pripreme u Somboru i Kljajićevu gde su reprezentativke trenirale na kuglani "Gagović sport".

- U narednih godinu dana pred nama su dva velika takmičenja, u oktobru ove godine u Ricingu u Austriji pojedinačni seniorski šampionat sveta i u maju 2011. u Sarajevu ekipno svetsko prvenstvo - rekao je Mirko Čukvas. – Pokušaćemo da kroz ovakva okupljanja, stvorimo okosnicu reprezentacije i takmičarkama sam predstavio program i plan rada, kao i naše zajedničke ciljeve. Moram da kažem da sam veoma zadovoljan kako su protekle prve pripreme, u našem odnosu postoji visok nivo razumevanja i međusobnog uvažavanja, što je mislm dobra polazna osnova za uspešnu saradnju. Pozvao sam i dve veoma mlade takmičarke Milanu Pavlic i Maju Đukić, takva praksa biće i ubuduće, dobro je da i na ovaj način stiču iskustvo i uče...

Na priprema su bile Nevenka Joković, Livia Santo, Renata Vilov i Mima Bogdanović ("Pionir" Subotica), Marija Gajin i Jelena Petrović ("SPC Vojvodina" Novi Sad), Zorica Barać i Nataša Savić (ŽKK "Apatin"), Ksenija Milosav i Marijana Čisar ("Kristal" Zrenjanin), Isidora Šibul ("Vojvodina" Bačko Gradište), Milana Pavlic (ŽKK "Polet" Sombor) i Maja Đukić ("Radnički" Novi Sad).

- Uradili smo i nekoliko testova - dodao je Mirko Čukvas. – Na testu fizičke izdržljivosti najbolje su se pokazale Renata Vilov, Livia Santo, Marija Gajin i Nataša Savić, u igri na pozicije Nevenka Joković, Renata Vilov, Zorica Barać i Milica Pavlic, a u igri na rezultat Renata Vilov, Nataša Savić i Zorica Barać.PODACI O FIRMI

Naziv: Kuglaški savez Srbije
Adresa: Deligradska 27/III
Grad: Beograd 11000
Web: www.kuglanje.cilj.org
Tel: + 381 11 2645780

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Podeljene titule srpskom podmlatku u kuglanju

Igor Kovačić (Crvena zvezda BN Bos) u konkurenciji juniora, Miloš Vojnović (Senta Visa prom)... Više...

Goran Čaluković i Ivana Ivanović pobednici u Kraljevu

Goran Čaluković, prvotimac superligaša Metalca iz Gornjeg Milanovca i Ivana Ivanović, kuglašica... Više...

Robert Ernješi i Dijana Brahna najbolji posle prvog dela pojedinačnih juniorskih Šampionata Srbije

Junior Sente Visa prom Robert Ernješi i juniorka zrenjaninskog Kristala Dijana Brahna zabeležili... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed