Gajičić odredio vozače za juniorsko Prvenstvo sveta u Ofidi u Italiji od 6. do 8. avgusta

Beograd, 05. Avgust 2010. PR Objave: Saopštenje -

GajiÄiÄ odredio vozaÄe za juniorsko Prvenstvo sveta u Ofidi u Italiji od 6. do 8. avgusta

Selektor juniorske reprezentacije Srbije Saša Gajičić odredio je dva vozača za Šampionat sveta u drumskoj vožnji u mestu Ofida u Italiji, oko 80 kilometra južno od Ankone. Stratovaće Aleksa Veličković i Uroš Jovanović obojica iz aranđelovačke Šumadije.

Selektor juniorske reprezentacije Srbije Saša Gajičić odredio je dva vozača za Šampionat sveta u drumskoj vožnji u mestu Ofida u Italiji, oko 80 kilometra južno od Ankone. Stratovaće Aleksa Veličković i Uroš Jovanović obojica iz aranđelovačke Šumadije.

- Aleksa Veličković je sa još troje srpskih reprezentativaca na Bledu na pripremama za prve Letnje olimpiojske igre mladih u Singapuru, dok je Uroš Jovanović u Turskoj i odlično vozi i nosi žutu majicu na trci u Trabzonu u Turskoj – kaže Gajičić. – Na pripremama su još i Lazar Jovanović iz čačanskog Borca, Filip Pavlović iz Partizana i mlada takmičarka BK Novi Sad Jovana Crnogorac. Sa nama je i trener BK Novi Sad Nemanja Vajs, koji je radio sa našim takmičarima i na stazi za be – em - iks i planinski biciklizam jer su te dve discipline na programu, uz drumsku trku i hronometar u Singapuru.

Lazar Jovanović, Pavlović i Veličković su vozili na jakoj trci u Italiji u blizini Treviza i Gajičić je veoma zadovoljan:

- U veoma brzoj trci sa prosekom od skoro 45 km na čas, na stazi od 118 km, Lazar Jovanović je zauzeo oko 20. mesta u sprintu velike grupe. Aleksa Veličković, koji nije sprinter, je dosta radio, pratio je i kontrolisao svaki beg, ali ostale ekipe nisu dozvolile da se napravi veća razlika od 30 - tak sekundi, pa je došao u drugoj grupi. Pavlović je pao i dok se pridigao, karavan je odmakao i nije uspeo da ga stigne, pa je odustao. Polazak za Singapur planiran je za 9. avgust.PODACI O FIRMI

Naziv: Biciklistički savez Srbije
Adresa: Terazije 35
Grad: Beograd 11000
e-mail: office@bss.rs
Web: www.bss.rs
Tel: +381 (0)11 32 34 616

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Sportski Garmin satovi koje koristi vojska SAD na MilitaryShop.rs

Pregledajte u e-trgovini MilitaryShop.rs izbor Garmin sportskih satova, čiji je prvi kupac bila... Više...

Sve spremno za Planet Bike MTB prvenstvo Srbije u Košutnjaku 21. jula

Dokazivali su se na domaćim i međunarodnim megdanima tokom sezone, ali potvrda forme i dominacija... Više...

Tri prva mesta Zorana Živkovića

Zoran Živković, biciklista kragujevačke Ciklomanije, osvojio je čak tri prva mesta na trkama... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed