Fantastične serije srpskih takmičarki u Zagrebu

Beograd, 26. Juli 2010. PR Objave: Saopštenje -

FantastiÄne serije srpskih takmiÄarki u Zagrebu

Ekipa Crvene zvezde Jasna Šekarić, Zorana Arunović, Jelena Arunović (koja je ujedno i reprezentacija Srbije MK pištoljem za SP u Minhenu) i trener Ivan Kvasnevski, provela je u Zagrebu dva dana i učestvovala u prijateljskom tromeču sa reprezentativkama Hrvatske i Mađarske.

Ekipa Crvene zvezde Jasna Šekarić, Zorana Arunović, Jelena Arunović (koja je ujedno i reprezentacija Srbije MK pištoljem za SP u Minhenu) i trener Ivan Kvasnevski, provela je u Zagrebu dva dana i učestvovala u prijateljskom tromeču sa reprezentativkama Hrvatske i Mađarske.

MK pištoljem, crveno - bele su pokazale fantastičnu formu što može da raduje uoči Šmapionata sveta od 29. jula do 11. avgusta u Minhenu. Jasna Šekarić je imala najbolji rezultat od 589 krugova (precizno 295, brza paljba 294), a sestre Arunović su imale identičan rezultat od po 587 krugova. Jelena je imala 289 u preciznom i izvanrednih 297 krugova brzom paljbom, a Zorana 291 i 296! Najblja hrvatska takmičarka Vlatka Pervan imala je 578 krugova (285 i 293), a rezultati mađarskih reprezentativki su: Renata Sike 581 (287 i 294), Sofija Čonka 578 (289 i 289), Flora Babić 543 (272 i 272).

Održano je i takmičenje vazdušnim pištoljem samo hrvatskih i srpskih reprezentativki. Zorana Arunović je imala izvanrednih 387 krugova (po serijama 99, 96, 96, 96), Jasna Šekarić 384 kruga (95, 93, 97, 99), Jelena Arunović 378 (94, 92, 95, 97) dok je Vlatka Pervan zabeležila 386 krugova (99, 96, 95, 95).

Međunarodnu probu pred odlazak u Minhen imao je i Damir Mikec, reprezentativac Policajca. On je otišao u Bordo gde je trenirao sa najboljim francuskim i italijanskim reprezentativcima pištoljem. Ovu akciju pomogao je Olimpijski komitet Srbije. Mikec je osvajač zlata i srebra ove godine na Svetskim kupovima.

Srpski strelci puškom okupiće se od ponedeljka na mini pripremama u Novom Sadu o svom trošku. Prva grupa reprezentativaca za Minhen kreće 29. jula a druga 30. jula.

Na listi reprezentativaca za Minhen su – seniori, vazdušna i MK puška 3h40: Nemanja Mirosavljev i Dragan Marković (Novi Sad), Stevan Pletikosić ("Čika Mata", Kragujevac), MK puška 60 ležeći: Mirosavljev, Pletikosić i Milenko Sebić (Policajac).

Seniorke, vazdušna puška, MK puška 3 puta 20 metaka i MK puška 60 ležeći: Lidija Mihajlović (Niš), Andrea Arsović (Partizan) i Ivana Maksimović (Novi Beograd Ušće).

Seniori, pištolj: Damir Mikec (Policajac), Andrija Zlatić ("A. Dejović", Užice) i Dimitrije Grgić (Akademac).

Seniorke, vazdušni pištolj: Jasna Šekarić, Zorana Arunović (obe C. zvezda) i Bobana Veličković (Bor 030).

MK sport pištolj: Šekarić, Z. Arunović i Jelena Arunović (sve Crvena zvezda).

Juniori, MK puška 3 puta 20 metaka, MK puška 60 ležeći i vazdušna puška: Borislav Mazinjanin (Policajac), Marko Živić (Niš) i Igor Čotra (Zvezdara).

Juniorke, vazdušna puška, MK puška trostav 3 puta 20 metaka i MK puška 60 metaka ležeći: Dragana Todorović (Novi Beograd Ušće), Katarina Biserčić (Niš) i Tašana Bogatinovski (Pančevo).

U stručnom štabu, uz selektora Zorana Stojiljkovića, su i treneri za pušku i pištolj Goran Maksimović i Miribana Maksimović, Ivan Kvasnevski (trener za pištolj), Aleksandra Ivošev (trener za pušku), Marijana Frič (trener za pušku za juniorske kategorije) i Ivan Manojlović (trener za pušku za juniorske kategorije).PODACI O FIRMI

Naziv: Streljački savez Srbije
Adresa: Službeni Put Zavoda 5
Grad: Beograd 11030
e-mail: office@serbianshooting.rs
Web: www.serbianshooting.rs
Tel: +381 11 3058-571

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Najveća ponuda Airsoft replika pušaka na MilitaryShop.rs

Portal za e-trgovinu MilitaryShop.rs obezbedio je veliki asortiman pušaka za sve popularniju sportsku... Više...

Robert Prosinečki nije više trener Crvene Zvezde!

Fudbalski klub Crvena Zvezda ostao je bez trenera, Roberta Prosinečkog, jer je sporazumno raskunuo... Više...

Novo iz kompanije Lomax

Kompanija Lomax je u saradnji sa FK Crvena Zvezda i FK Partizan, za sve vatrene obožavaoce i simpatizere... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed