Aleksandar Dukić pobedio na trci u Apatinu

Beograd, 13. Juli 2010. PR Objave: Najava -

Aleksandar DukiÄ pobedio na trci u Apatinu

Niški reprezentativac Aleksandar Dukić pobedio je u kategoriji elita na stazi od 91 kilometra u trci za Ligu Srbije "Apatinske ribarske večeri" u organizaciji apatinskog kluba As i BSS. Stigao je solo na cilj pretekavši za 15 sekundi Nikolu Stefanovića iz ekipe Partizan Srbija, koji je za drugo mesto u sprintu bio brži od Gabora Kase iz subotičkog Spartaka!

Niški reprezentativac Aleksandar Dukić pobedio je u kategoriji elita na stazi od  91 kilometra u trci za Ligu Srbije "Apatinske ribarske večeri" u organizaciji apatinskog kluba As i BSS. Stigao je solo na cilj pretekavši za 15 sekundi Nikolu Stefanovića iz ekipe Partizan Srbija, koji je za drugo mesto u sprintu bio brži od Gabora Kase iz subotičkog Spartaka!

- Ova trka bila je test za vozače do 23 godine pred EŠ u Turskoj kroz sedam dana – rekao je selektor Radiša Čubrić. -  Međutim, još nisam odlučio o sastavu, konsultovaću se sa rukovdstvom BSS jer nema novca u kasi, ali mnogo zavisi od toga kako ćemo putovati. Ako krene kombi iz Niša imaćemo mesta za tri vozača, tako da ću sačekati sa izborom, ima vremena... Jovan Zekavica, koji je sa Kasom kandidat za EŠ, je pao u sprintu pred ciljem, ali se, na sreću, nije mnogo ugruvao...

Najuspešniji junior bio je Srđan Filipović i čačanskog Borca, ispred gosta iz BSK (Banjaluka) Aleksandra Novakovića i Đorđa Zekavice iz Borca.

U konkurenciji mastersa slavio je Dejan Dolašević iz Partizana, drugi je bio Mile Drakulić iz Kikinde, a treći Zoran Pavlović iz Kraljeva. Ova trka računala se i za Dunavski kup.

Tri najuspešnija kadeta imao je klub Sokol Cestorad iz Vinkovaca, a slavio je Filip Čengić. U konkurenciji mlađih kadeta, pobedu je odneo Josip Klarić iz Vinkovaca, ispred Nemanje Dugalića iz čačanskog Borca. Učestvovalo je blizu 120 biciklista.

U Šidu će se u nedelju 11. jula voziti trka "Ulicama Save Šumanovića" za Ligu Srbije za mlađe kadete i kadete, a stratovaće i mastersi, ali se neće bodovati za ligu. Organizator je klub Šid.PODACI O FIRMI

Naziv: Biciklistički savez Srbije
Adresa: Terazije 35
Grad: Beograd 11000
e-mail: office@bss.rs
Web: www.bss.rs
Tel: +381 (0)11 32 34 616

Više...

Ključne reči

apatin, biciklizam, trka, liga srbije

POVEZANI SADRŽAJI

Spa-Francorchamps domaćin odlučujuće, pretposlednje trke evropske serije Le Mans

Pretposlednja trka ovogodišnje sezone, 4 sata Spa-Francorchamps, ima nekoliko jedinstvenih karakteristika... Više...

Kamion sa Goodyearovim pneumaticima najbrži na eko-trci po Africi

Holanđanin Gerard de Rooy doživeo je trenutak nostalgije na trci Africa Eco Race u klasi kamiona... Više...

Ovogodišnja trka 24 sata Le Mana rekordna za Dunlop

Ovogodišnja trka 24 sata Le Mana bila je za Dunlop trka veka. Trkači sa Dunlopovim pneumaticima... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed