Unapređenje najposećenije srpske društvene mreže Poznanici.com

Subotica, 23. Juni 2010. PR Objave: Obaveštenje -

UnapreÄenje najposeÄenije srpske druÅ¡tvene mreže Poznanici.com

Najposećenija srpska društvena mreža Poznanici.com je dobila novi izgled. Novi dizajn je unapređen i osvežen, moderniji u odnosu na prethodni, pri čemu je korisnicima omogućeno lakše i jednostavnije korišćenje sajta i bolja preglednost.

Najposećenija srpska društvena mreža Poznanici.com je dobila novi izgled. Novi dizajn je unapređen i osvežen, moderniji u odnosu na prethodni, pri čemu je korisnicima omogućeno lakše i jednostavnije korišćenje sajta i bolja preglednost.

Pored novog dizajna, uvedena je i nova funkcija, Klubovi, gde se korisnicima pruža mogućnost da postanu članovi određenih klubova na sajtu, u zavisnosti od njihovih interesovanja, da prave sopstvene klubove, da postavljaju slike i video snimke vezane za određeni klub. Uskoro će unutar svakog kluba da bude omogućen i grupni chat samo između članova kluba i još neke dodatne funkcije.

Takođe, unapređena je i funkcija pregleda aktivnosti korisnika na sajtu. Korisnicima je omogućeno da postavljaju statuse u vidu poruka, linkove, Youtube snimke, slike, da svaku tu aktivnost, kako svoju, tako i od svojih poznanika, komentarišu, da se odluče da li im se određena aktivnost sviđa ili ne i slično. U svakom slučaju, korisnicima je omogućeno da mnogo bolje prate aktivnosti njihovih poznanika, ali takođe da imaju i mnogo bolji pregled sopstvenih aktivnosti na sajtu.

Sajt Poznanici.com najposećeniji je domaći sajt za društvene odnose sa preko 625.000 apsolutno različitih posetilaca mesečno i oko 3.8 miliona ukupnih poseta mesečno. U novembru 2008. godine Poznanici.com postali su deo lanca međunarodne korporacije Daily Mail and General Trust.PODACI O FIRMI

Naziv: Web2.0 International
Grad: Subotica
e-mail: pr@poznanici.com
Web: www.poznanici.com

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Adbuka - nova poslovna mreža

Adbuka je kreirala novu poslovnu mrežu koja korisnicima omogućava punu kontrolu oglasa i informacija... Više...

Svi ljubimci i ljubitelji na jednom mestu

Internet je postao bogatiji za novu društvenu mrežu Petface, mesto za sve kućne ljubimce – njihove... Više...

Veče borilačkih veština

Veče borilačkih veština održaće se u Velikom Gradištu u nedelju, 21. marta 2010. godine. Na... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed