Aleksa Marić osvojio 25 svetskih bodova u Elatiju u Grčkoj

Beograd, 22. Juni 2010. PR Objave: Saopštenje -

Aleksa MariÄ osvojio 25 svetskih bodova u Elatiju u GrÄkoj

Mladi takmičar Crvene zvezde Aleksa Marić osvojio je odlično četvrto mesto i 25 svetskih bodova na trci na planinskim biciklima održanoj u smučarskom centru Elati u blizini Trikale u Grčkoj. Na deveto mesto u trci u kojoj su srpske bicikliste pratili brojni pehovi, osvojio je najbolji srpski vozač na planinskom biciklu Bojan Đurđić iz kragujevačkog Radničkog i zaradio 12 svetskih bodova!

Mladi takmičar Crvene zvezde Aleksa Marić osvojio je odlično četvrto mesto i 25 svetskih bodova na trci na planinskim biciklima održanoj u smučarskom centru Elati u blizini Trikale u Grčkoj. Na deveto mesto u trci u kojoj su srpske bicikliste pratili brojni pehovi, osvojio je najbolji srpski vozač na planinskom biciklu Bojan Đurđić iz kragujevačkog Radničkog i zaradio 12 svetskih bodova! Zbog potpuno pocepane gume odustao je Ivan Tomić iz beogradskog Progresiva, koji je do defekta bio drugi iza grčkog olimpijca Peraklisa Ilijasa, 30. na svetskoj rang listi. Srpskog asa je spiker na stazi stalno pominjao, čak i kao kandidata za prvo mesto!

- Momci su u izvanrednoj formi i da nije bilo pehova pokupili bismo gomilu svetskih bodova – kaže selektor reprezentacije Srbije Ivan Davosir. – Đurđić je  na stazi, koja je bila loše obeležena, zalutao, kao još nekoliko biciklista i izgubio je desetak minuta dok je došao na prvi put. Tomić je gadno isekao gumu, nije mogao da je popravi i odustao je. Da su ostali u trci, imali bismo, sugurno drugo i treće mesto. Ovakvu dobru formu moramo da iskoristimo i da pronađemo način, uz podršku u BSS da odemo na jaku trku u  Alanju u Turskoj u prvoj nedelji jula... Bilo bi šteta da ne osvojimo još dragocenih bodova za olimpijske kvalifikacije za London 2012. koje su u toku.

Na svetskoj rang listi UCI najbolji plasman ima Bojan Đurđić koji je trenutno 157. sa 158 bodova. Na 201. mestu je Boris Popović iz Ris sajaklinga sa 124 boda. Ukupno je rangirno 1.616 vozača.PODACI O FIRMI

Naziv: Bike Crvena Zvezda
Adresa: Ljutice Bogdana 1a
Grad: Beograd 11000
e-mail: bike@eunet.rs
Tel: +381 (0)11 452 544

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Sportski Garmin satovi koje koristi vojska SAD na MilitaryShop.rs

Pregledajte u e-trgovini MilitaryShop.rs izbor Garmin sportskih satova, čiji je prvi kupac bila... Više...

Sve spremno za Planet Bike MTB prvenstvo Srbije u Košutnjaku 21. jula

Dokazivali su se na domaćim i međunarodnim megdanima tokom sezone, ali potvrda forme i dominacija... Više...

Tri prva mesta Zorana Živkovića

Zoran Živković, biciklista kragujevačke Ciklomanije, osvojio je čak tri prva mesta na trkama... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed