Planinci za vikend u Sokobanji

Sokobanja, 17. Juni 2010. PR Objave: Najava -

Planinci za vikend u Sokobanji

Dve trke za Biciklističku ligu Srbije održaće se ovog vikenda. Najbolji srpski takmičari u planinskom biciklizmu okupiće se u subotu 19. juna u Sokobanji, na trci Lige Srbije "Velika nagrada Sokobanje" koju organizuju BS Srbije i Biciklistički klub Gorski.

Dve trke za Biciklističku ligu Srbije održaće se ovog vikenda. Najbolji srpski takmičari u planinskom biciklizmu okupiće se u subotu 19. juna u Sokobanji, na trci Lige Srbije "Velika nagrada Sokobanje" koju organizuju BS Srbije i Biciklistički klub Gorski.

Start je u 11 časova (kadeti, hobi spot i hobi fan klasa po četiri kruga, mlađi kadeti dva kruga), i potom od 13 časova elita (osam krugova), do 23 godine (osam krugova), žene (pet krugova), juniori (šest), juniorke (četiri), mastersi (šest krugova). Krug je 4.500 metara.

Klub Kruševac, pod pokroviteljstvom Opštine Kruševac organizovaće u nedelju 20. juna trku Lige Srbije u drumskom biciklizmu "Tur de Kruševac". Start je od 14 časova krugova, seniori, juniori i masteresi voziće 35 krugova, kadeti i mlađi kadeti po 18  dužina kruga je 2.600 metara.

Dok će većina takmičara u drumskom biciklizmu u Kruševac doći sa trke "Kroz Srbiju" koja se u subotu 19. juna završava u Rumu, takmičari u planinskom biciklizmu imali su na Jastrebačkom maratonu odličnu priliku da provere formu pred trku u Sokobanji. U velikom maratonu na 62,4 km pobedio je Stefan Mićić iz Borca (Čačak) u vremenu 3:56,44 časova, ispred Aleksandra Đurovića (Kraljevo)) 4:10,40 i Pavla Baraća (Kojotes, Palić) 4:32,57 časova.

Srednji maraton na 49,74 kilometra protekao je u znaku Mirka Skandarskog iz kragujevačkog Radničkog koji je stazu prešo za 3:10, 55 časova. Drugi je bio Ivan Majdevac iz kruševačke Bele Stene sa 3:16,35 časova, a treći Aleksandar Cvetković iz Radničkog (Kragujevac) sa 3:26, 49 časova.

Mali maraton vožen je na 20 km i pobedio je Dino Ramović (Ciklomont, Bijelo Polje) 1:01,00, ispred Slavoljuba Paunovića (Bela Stena) 1:01,28 i Stefana Filipovića (Metalac, Trstenik) 1:04,46.

Tri najbolje dame bile su Ružica Šmelcerović (Orlovac, Crna Trava) koja je stazu malog maratona prešla za 1:18,33 časova ispred Nikoline Despotović (Nikšić) 1:19,27 i Snežane Babić (Čačak) 1:32,16 časova.PODACI O FIRMI

Naziv: Biciklistički savez Srbije
Adresa: Terazije 35
Grad: Beograd 11000
e-mail: office@bss.rs
Web: www.bss.rs
Tel: +381 (0)11 32 34 616

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Petoro avanturista, 33 dana, 700 kilometara, pešice kroz Srbiju!

Dana 31. maja, petočlana ekspedicija predvođena fotografom Ivanom Strahinićem krenula je pešice... Više...

Biciklisti Partizana napunili postolje na kraju Lige Srbije u kategoriji elita

Liga Srbije u drumskom biciklizmu završena je trkom u Aranđelovcu, jer je niški Železničra MBN... Više...

Bojan Đurđić i Aleksa Marić završili Ligu Srbije u planinskom biciklizmu bez izgubljene trke

Bojan Đurđić iz kragujevačkog Radničkog završio je Ligu Srbije u planinskom biciklizmu bez... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed