Trke Dunavskog kupa na Novosadskom sajamu

Novi Sad, 14. Juni 2010. PR Objave: Obaveštenje -

Trke Dunavskog kupa na Novosadskom sajamu

Uzbudljive trke Dunavskog kupa održane su na "Novosadskom sajamu" u nedelju 13. juna! U drumskoj trci na 50 km sa tri prolazna cilja u konkurenciji 30 biciklista iz Srbije, BiH i Hrvatske, pobedio je Mile Drakulić (Kikinda) u u vremenu 1:23,11 ispred Slobodana Radovanovića i Dimitrija Dolge (obojica Elit Novi Sad) koji su imali vreme 1:24,29 časova.

Uzbudljive trke Dunavskog kupa održane su na "Novosadskom sajamu" u nedelju 13. juna! U drumskoj trci na 50 km sa tri prolazna cilja u konkurenciji 30 biciklista iz Srbije, BiH i Hrvatske, pobedio je Mile Drakulić (Kikinda) u u vremenu 1:23,11 ispred Slobodana Radovanovića i Dimitrija Dolge (obojica Elit Novi Sad) koji su imali vreme 1:24,29 časova. Na prvom i trećem prolaznom cilju najbrži je bio Drakulić, na drugom Dolga. Gost iz Tuzle Hajrudin Trle, osvajanjem tri druga mesta na prolaznim ciljevima, poveo je u generalnom plasmanu za zelenu majicu.

Vožena je i trka Malog Dunavskog kupa na 10 km i slavio je Aleksa Radivojević iz valjevskog kluba Boba ispred dvojice biciklista Sokol Cestorada iz Vinkovaca Frana Luburića i Šumuna Džalta.

Po podne, održana je trka na stazi od 600 metara na ispadanje. Kod najmlađih (biciklisti do 13 godina) ponovo je pobedio Aleksa Radivojević iz Bobe i preuzeo žutu majicu u Malom Dunavskom kupu. Drugi je bio Džalto, treći Zvonimir Zadro obojica iz Sokol Cestorada (Vinkovci).

Mastersi su prvo vozili kvalifikacione trke, a potom i finale. Slavio je Slobodan Radovanović iz Elita, drugi je bio Aleksandar Mirković iz Fanatika i treći Dolga. Mirković je vodeći u generalnom plasmanu Dunavskog kupa posle 11 trka.

Organizatori iz kluba Elit su predstavili učesnicima poklon pobedniku Dunavskog kupa vrhunski ram za bicikl Trigon, dar generalnog sponzora firme "Cikolmanija internešenel" iz Novog Sada. Za osveženje po velikoj vrućini pobrinula se firma Pansport, distributer napitaka Isostar. Naredne trke Dunavskog kupa su 10. jula u Apatinu.PODACI O FIRMI

Naziv: Dunavski kup
Grad: Novi Sad
e-mail: office@danubecup.org
Web: www.danubecup.org
Tel: ++381 (0)64 11 484 76

Više...

Ključne reči

novi sad, biciklizam, trka, dunavski kup

POVEZANI SADRŽAJI

Sportski Garmin satovi koje koristi vojska SAD na MilitaryShop.rs

Pregledajte u e-trgovini MilitaryShop.rs izbor Garmin sportskih satova, čiji je prvi kupac bila... Više...

Spa-Francorchamps domaćin odlučujuće, pretposlednje trke evropske serije Le Mans

Pretposlednja trka ovogodišnje sezone, 4 sata Spa-Francorchamps, ima nekoliko jedinstvenih karakteristika... Više...

Kamion sa Goodyearovim pneumaticima najbrži na eko-trci po Africi

Holanđanin Gerard de Rooy doživeo je trenutak nostalgije na trci Africa Eco Race u klasi kamiona... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed