Luki Popoviću pripao streličarski Trofej Beograda

Beograd, 17. Maj 2010. PR Objave: Objava -

Luki PopoviÄu pripao streliÄarski Trofej Beograda

Junioru mladog beogradskog streličarskog kluba "Elit arčeri" (čiji je pokrovitelj knjeginja Jelisaveta Karađorđević), Luki Popoviću pripao je pehar za ukupno najbolji rezultat na tradicionalnom "Trofeju Beograda" koji je organizovao "Beogradski streličarski klub" (BSK) uz podršku Sekretarijata za sport i omladinu Beograda na terenima Fudbalskog kluba Trudbenik.

Junioru  mladog beogradskog streličarskog kluba "Elit arčeri" (čiji je pokrovitelj knjeginja Jelisaveta Karađorđević), Luki Popoviću pripao je pehar za ukupno najbolji rezultat na tradicionalnom "Trofeju Beograda" koji je organizovao "Beogradski streličarski klub" (BSK) uz podršku Sekretarijata za sport i omladinu Beograda na terenima Fudbalskog kluba Trudbenik.

Popović je olimpik stilom za juniore u disciplini FITA 2 puta 70 metara postigao 590 krugova što je bio i u najbolji rezultat takmičenja.

Olimpik stilom u seniorskoj konkurenciji posle raspucavanja pobedio je Predrag Bekić iz Pančeva, drugo mesto pripalo je Marcelu Birđanu iz Vršca, dok je bronzu osvojio Milovan Vujin iz Pančeva. U kvalifikacijama, najbolji rezultat imao je Marcel Birđan od 572 kruga.

Kompaund stilom (složeni luk, luk sa točkićima), pobedio je član Kalemegdana Ljubiša Urošević, savladavši u finalu Lasla Saboa iz kluba K 2005. Treće mesto osvojio je Danilo Mioković iz Pančeva, koji je u kvalifikacijama imao najbolji rezultat od 690 krugova.

Najbolja takmičarka olimpik stlom bila je Tanja Savić uz kluba NS 2002 sa 538 krugova druga je bila Svetlana Nikolić iz Noša sa 514 krugova, dok je treće mesto osvojila Romana Caran iz kluba NS 2002 sa 371 kruga.

U disciplini kompaund za seniorke, posle raspucavanja najuspešnija je bila Biljana Mitrović, drugo mesto pripalo je Albini Crkvenik, dok je treća bila Radmila Batinić (sve BSK). Albina Crkvenik je bila najbolja u kvalifikacijama sa 548 krugova.

Najbolji junior olimpik stilom bio je Luka Popović sa 590 krugova, najuspešniji omladinac kampaund stilom bio je Petar Skenderović iz kluba K 2005. sa 572 kruga. Olimpik stilom kadetkinja Aleksandra Panajotu iz "Elit arčerija" osvojila je prvo mesto sa 458 krugova. U "Elit arčeri" je otišla i zlatna medalja, uz državni rekord za mlađe pionire koji je sa 296 krugova postavio Vukan Milivojević.

"Elit arčeri" može da se podiči i prvim mestom instinktivnim stilom koju je osvojio Dejan Filipović sa 350 krugova.

Najbolje ekipe kompaund stilom su Pančevo 1 sa 1.970 krugova, drugo mesto pripalo je Pančevu 2 sa 1.862 kruga, a treće BSK sa 1.823 kruga. Olimpik stilom ekipni pobednik je Pančevo 1 sa 1.666 krugova, drugo mesto osvojili su streličari Niša sa 1.577 krugova a treće Šabac sa 1.572 kruga.PODACI O FIRMI

Naziv: Streličarski savez Srbije
Adresa: Ozrenska 39
Grad: Beograd 11000
e-mail: darasss@eunet.rs
Web: www.strelicarski-savez-srbije.org
Tel: +381 (0) 11 322 42 69

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Beocontrol prevoz putnika prevoznik Streličarskog saveza Srbije

31. avgusta 2013. godine u Budimpešti je održano finalna runda 3. centralno-evropskog takmičenja... Više...

Danilo Mioković otvorio šampanjac na Kupu knjeginje Jelisavete

Danilo Mioković, reprezentativac Pančeva pobedio je kompaund stilom (složeni luk, luk sa točkićiima)... Više...

Danilo Mioković otvorio šampanjac na Kupu knjeginje Jelisavete

Danilo Mioković, reprezentativac Pančeva pobedio je kompaund stilom (složeni luk, luk sa točkićiima)... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed